Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
NA
Filmadatlap
 
26
Szereplők
2
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
csenge   2019. 06. 24.

legújabb vélemény

Hát, ez nagyon semmitmondó. Egyrészt hiába figyeltem a film minden másodpercére, sehogy sem derült ki, ki is volt valójában Könyves Tóth Mihály; úgy kellett a jó öreg wikipédián elolvasnom, mi fán terem ez a lelkész. A színészek (?) játéka meg nem igazán haladta meg egy iskolai színjátszókör teljesítményét. Elnézve a rendező eddigi pályafutását, nem sok köze volt a filmekhez, színházakban játszott, és ez sajnos eléggé rányomta a bélyegét erre a filmes próbálkozására is. Színpadias, semmitmondó, unalmas, döcögős.

 
romcul   2015. 08. 26.

Jó ötletnek tartom, hogy kevésbé ismert történelmi személyiségekről is készüljenek filmek, de ne mindenáron. Átgondolt koncepció, megfelelő rendező, jó színészek, normális költségvetés hiányában kár belefogni, mert ez lesz az eredménye. Ok, hogy tévéjáték, de azért legyen egy minimális színvonal, amit meg kellene célozni.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.