Ha gondolkodás nélkül szeretnénk félig-meddig izgalmas, panelekkel telepakolt, 1/3-ad fantasyt nézni, akkor adott a lehetőség. Különösen és semennyire sem komplikált. Karakterfejlődés vagy katartikus jellemfejlődés nincs, azt leszámítva, hogy látjuk Kravent fiatalon, majd egy snittet követően, kronológiailag előrehaladva már egy kigyúrt, felnőtt Kravent kapunk. Jaj, a hozzászólásom cselekményleírást tartalmaz!!!! Van benne néhány poén. Aztán egy nagy „kaméleon” meglepi a végén. Összességében egyszer biztosan nézhető.
A rendező a film első negyedét arra szánja, hogy valamiféle áltudományos magyarázatot adjon a főhős szuper erejének megszerzésére, majd a történet felénél behoz egy újabb antihőst, akitől csak úgy fogadjuk el, hogy képes megállítani az időt. Ezenkívü... Több
A címszereplő Kraven-en kívül „csak” 4, azaz négy karaktert pazaroltak el az okosok: – Calypso – Rhinó – Kaméleon – a Külföldi
Nekem 2024 egyik legjobb filmje volt. Elég unott fejjel mentem be párommal a filmre, érdektelen kedvel, már azt terveztem, melyik csajos filmre fog beülni velem legközelebb bosszúból, de kb. az első perctől lekötött a film, az első negyed óra után már nagyon izgultam és extra érdekessé vált, a film a legvégén pedig páromnál nagyobb lelkesedéssel elemeztem ki a fim részleteit. Nagyon nagyon pozitív csalódás volt.
Igazából már írni sem nagyon van kedvem az efféle ótvar filmekről, annyira fárasztóan bénák, hogy leginkább azt nézed, mennyi van még hátra belőlük. Ezek a képregényes figurák már a könyökünkön jönnek ki, hiteltelen gonoszokkal, ratyi cgi-vel, lőni é... Több
Szóval... Az a helyzet, hogy ezen a filmen ATJ kidolgozott felsőteste sem segít... Rém gyenge, indokolatlanul hosszú és ezerszer láttuk már PONTOSAN UGYANEZT a sztorit, ugyanezekkel az elemekkel, ugyanezzel a dramaturgiai ívvel, csak sokkal jobban elmesélve... De jó, hogy nem adtam érte pénzt moziban.
Azt nem tudom, hogy mitől lenne ez a karakter ennyire gonosz, kb. ölj vagy megölnek törvényt alkalmazza az egész filmben, viszont igazából annyira izgalmas sem volt sem a karakter, sem a film a vége, sikerült is elaludni.
Nem vagyok szuperhősfilm-rajongó. De egy-egy megtekintést beiktatok. Ezzel a filmmel nem vesztettem volna semmit, ha kihagyom. A sztori unalomig lerágott csont. A CGI pedig gyenge. A közepest alulról karcolja nálam. Egyszer azért elmegy.
Szerintem ugyanabba a hibába esik, mint a Morbius. Az akció hihetetlenül pörgős, de a speciális effektek egyszerűen nagyon sántítanak, Aaron Talyor-Johnson szerintem pedig el van pazarolva erre a szerepre, sokkal jobb ő ennél.