Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
75

Legendás állatok - Grindelwald bűntettei (2018)

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald
Filmadatlap
 
27
Szereplők
28
Vélemények
105
Képek
18
Videók

Érdekességek: Legendás állatok - Grindelwald bűntettei (2018)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

 

J.K. Rowling rendkívül titkos részleteket árult el Jude Lawnak az általa megformált Dumbledore karakteréről egy több mint két órás találkán. Ezenfelül Law, annak érdekében, hogy hiteles legyen, megnézte az összes Harry Potter filmet, amelyben Michael Gambon alakította Dumbledoret.

(Puncs)
 

A rajongók követelték, hogy távolítsák el a produkcióból a bántalmazással vádolt Johnny Deppet, ám a színész mellett mind David Yates, mind J.K. Rowling kiállt.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A Legendás állatok 2 története nem jelent meg könyv formájában, de 2018. november 16-tól a könyvesboltokban megvásárolható lesz a film forgatókönyve.

(hp)
 

Newt Scamandernek varázspálcája van, használja a mágiát, sőt a Mágiaügyi Minisztériumnak dolgozik annak ellenére, hogy kirúgták Roxfortból. Ez számos rajongónak szemet szúrt, de J.K. Rowling elmondta, hogy a következő filmekből ki fog derülni ennek az oka.

(hp)
 

Bár Theseus Newt idősebb bátyja, Eddie Redmayne nyolc évvel idősebb a fivérét alakító Callum Turnernél.

(hp)
 

A fiatal Dumbledore szerepére Christian Bale, Benedict Cumberbatch, Mark Strong, és Jared Harris (annak a Richard Harrisnek a fia, aki az első két Harry Potter-filmben alakította Dumbledore-t), de végül Jude Law lett a befutó.

(hp)
 

2016. november 1-én hozta le a Deadline, hogy Johnny Depp alakítja a film negatív hősét. A rajongók közül többen felháborodásuknak adtak hangot, ugyanis ekkoriban még javában zajlott a Depp körüli botrány, amit felesége, Amber Heard robbantott ki, aki szerint a színész többször is agresszívan viselkedett vele a közös otthonukban.

(hp)
 

A film forgatása 2017. július 3-án kezdődött meg a Warner Bros. Studios-ban, Leavesdenben. A munkálatok december 20-án értek véget.

(hp)
 

A Legendás állatok 2 világpremierje 2018. november 8-án lesz a UGC Ciné Cité Bercy-ben Párizsban.

(hp)
 

A film első előzetesét 2018. július 21-én mutatták be a San Diegó-i Comic-Conon.

(hp)
 

Hónapokkal a premier előtt bejelentették, hogy elkészül a harmadik rész, melynek premierjét 2020. november 20-ra tűzte ki a Warner. A stúdió összesen öt filmet tervez a franchise-hoz.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.