Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmek:
2018
2019
2020
2021
80

Legendás állatok - Grindelwald bűntettei (2018)

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald
Filmadatlap
 
27
Szereplők
22
Vélemények
105
Képek
16
Videók

Vélemények: Legendás állatok - Grindelwald bűntettei (2018)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
Orosz István   2018. 11. 17.

Na ez igen ez J.K Rowling. Megkell mondani az első rész nem igazán ragadott meg, tök feleslegesnek éreztem Göthe karakterért, a töténetnek se sok értelme volt. Végül nagyon jól összekötötték az első résszel mindenről magyarázatot kapunk.

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 12. 28.
A java még csak most jönne...Grindelwald bűntettei így nem ütnek túl nagyot

Ismét egy film, amit lehúzott a kritika a sárga földig, pedig bár nem a filmművészet remeke (ez azért kevés filmről mondható el), de teljesen élvezhető, a Harry Potter világát megidéző mozi, aminek egyetlen baja, hogy nagyon érezhető rajta, hogy nem más, mint egy átvezető film a tervezett folytatásokhoz. Nekem a Legendás állatok és megfigyeléseikkel sem volt különösebb problémám, így örültem, hogy viszontláthatom a benne megismert szereplőket. A bájos (hiába keresem a megfelelőbb szavakat, nem lelem) Göthe Salmandert, aki egy igazi csodabogár, kicsit olyan, mintha a múlt századból itt ragadt, modern kori állatvédő lenne; a szerethető muglit (ohh…párdon magnixet), Jacobot, akinek románca las... több»


 
MP170506   2018. 11. 18.

Jó kis film lett. Nagyon jó a látványvilág, a karakterek kiválóak és nagyon jó színészek lettek összeválogatva a szerepekre. A történet is jó, oda kell figyelni ki, miért, hogy...

 
VvV   2018. 11. 29.

A látványa és a hangulata 5, de a története picit elmarad ettől.

 
Thibo84   2019. 01. 04.

Az alcíme Grindelwald bűntettei, nem igazán tükrözik a film cselekményeit, és ezt nem csak én tettem szóvá az ismerőseim közül. De ezt leszámítva egy újabb látványos fantasy-t kapunk, némi humorral megfűszerezve. Rowling újabb és újabb lényekkel kápráztat el bennünket, és biztos tartogat még számunkra még meglepetéseket a továbbiakban. Láttam a Potter filmeket is, de Göthe kalandjai és a bőröndjében megbúvó különleges állati seregletek, sokkal jobban magukkal ragadtak. A második rész befejeztével, viszont úgy voltam vele, hogy mikor jön már a folytatás. Egy lényt viszont hiányoltam, és remélem a későbbiekben még látható lesz, Swooping Evil.

 
kevelin   2019. 01. 04.
visszatérés a lényeghez

Nagyon kétkedoen ültem be a moziba mert bár imádom a HP univerzumot a legendás állatok első része nem igazán nyerte el a tetszesemet. ámde nem kellett csalodnunk volt itt minden. vidszautalas a HP világra poénok kaland látvány szerelem minden ami teljessé tehette. JD pedig megint tökéletes gonoszt alakított. alig várom amkovetkezo részt

 
szabomarc   2019. 01. 05.

Személy szerint többet vártam ettől a filmtől, az első rész szerintem jobb lett, bár nálam nem ér a Harry Potterek nyomába. Szórakoztató, leköt, de túl nagy élményre nem kell számítani. Nagyjából egy hónapja láttam, és felidézni nem sok jelenetet tudnék belőle. Ettől függetlenül lekötheti magát az ember vele, egy átlagos kalandfilm nekem.

 
Csillagpor   2019. 01. 06.
Harry Potter hangulat tökéletesítve

Imádtam. Sokaknak nem tetszett, amit én egyáltalán nem értek. Az a jó film szerintem ami megmozgat és nem sémás. Természetes hogy kérdéseket vet fel hiszen még több rész is érkezik belőle. Newt Scamander és Tina karakterei a kedvenceim és allig várom hogy a következő részben lássam a közös kalandjaikat:)

 
Az amatőr   2018. 11. 15.
Az előzmèny előzmènye

Ezen a filmen már eléggé érződött,hogy a profithajhászás miatt nyújtották el ennyire.A sztorit nem nagyon viszi előre, inkább csak kibontja a mellékszálak mellékszálait. Ez már abban is megnyilvánul, hogy inkább csak a mellékszereplők kaptak komolyabb hangsúlyt a történetben. Ennek ellenére szerintem nagyon élvezetes és szerethető volt. A színészi alakítások némely szereplőnél nagyon nagy hatásúra sikerültek. Johnny Depp bámulatosan átbírta adni a vásznon Grindelwald meggyőző erejét és velejéig való romlottságát, valamint azt az óriási hataloméhséget, ami a filmben Grindelwald karakterét leginkább jellemzi. A másik nagy hatású alakítás egy kevésbé ismert színésznőé Zoë Kravitzé volt Leta Les... több»

 
Plisetsky   2018. 12. 26.

Aww, imádoom. A Harry Potter világa az, amely a legcsodálatosabb számomra és a mostani gyönyörű kivitelezésekkel igazán megmutathatja milyen gyönyörű is a varázslók világa. Az aranyosabbnál aranyosabb és a furcsábbnál furcsább lények néha aggodalmat, néha pedig nevetést vált ki belőled. A szereplők tettei fordulatosak, a varázslatok gyönyörűek (lsd. a kék tüzet) és a zenék fokozzák az érzelmeket. Sokszor bekönnyezik a szemed, van hogy összeszorul a mellkasod és van, hogy kitör belőled a nevetés. Mégis a nagy hangulat ingadozás természetesnek érződik, nem lesz groteszk és össze-vissza a film.

 
BThomi   2018. 11. 25.

Érdekes, hogy ahány ember annyiféleképpen látjuk a filmeket. A legtöbb mások által hangoztatott kritika a filmmel szemben, hogy az alcímnek semmi köze a történethez, vagy is nem derül ki semmi a bűntettekből, valamint, hogy azok a legendás állatok hol voltak. Mert hogy most sem volt benne olyan sokféle. Ezek igazak. Csak hogy ha csak egy Harry Potter-féle David Attenborough dokumentumfilmet kaptunk volna, arra biztosan nem váltottak volna jegyet. Vagy nagyon kevesen. Szóval meg kell érteni: a bevétel mindennek fölött. Én élveztem a filmet, egy remek mese volt, picit talán inkább volt felnőtt mese, mint gyerek, és lekötött 2 órára. Manapság miért ül be az ember egy mozifilmre? Hogy szórakoztassa a pénzéért. Aki megnézte megkapta? Akkor meg ne keressünk csomót azon a bizonyos kákán is. EZ EGY MESE.

 
Let it happen   2019. 01. 09.

Szinte az összes Harry Potter rajongó ismerősöm leszólta ezt a filmet. Nekem viszont nagyon tetszett. Hihetetlen látványos volt. Számomra Ezra Miller a legjobb! Nekem kifejezetten tetszett a lezárás. Lehet, hogy igazán idegtépő volt, de így most tényleg lehet nagyon várni a következő zseniális részt.

 
Vicuska   2018. 12. 03.

3Dben néztem meg moziban. A történet elmaradt kicsit a látványtól. Mindenképpen ajánlani tudom, hatalmas élmény volt, főleg 3D-ben.

 
voti75   2018. 11. 27.
Állati jó film!

Ez egy igazán remekbeszabott film az emberek és az állatok kapcsolatáról. Én is nagyon szeretem az állatokat és mindig védem őket!!!Sokan hallani sem akarnak róluk...de azért a nagy átlag kedveli őket-és ezt nagyon jó tudni.:)

 
rrjuli   2019. 01. 11.
Girndelwald

A film elején untam nem gondoltam hogy nagyon fog tetszei de végül szuper volt!Aki a harry POttert szereti,ezt is fogja

 
Szilágyi Sándor   2018. 12. 07.
Látvány OK

A film ismét hozta a látványt, még ha több legendás állatot és bűntettet vártunk volna...

 
Péter Durkó   2018. 11. 21.

Nagyon rossz a forgatókönyv, látszik, hogy nem könyvet adaptáltak vászonra, hanem Rowling maga írta.

 
Cuu   2018. 12. 25.

Sokakkal ellentétben én imádtam a filmet.

 
tony6   2018. 11. 16.

Nekem egy kicsit hiányérzetem volt a filmből. Őszintén szólva nehezen tudom elképzelni, hogy teljesen élvezni tudja az, aki nem látta az eredeti HP szériát, hiszen a film rengeteg utalást tartalmaz , amit persze én személy szerint nagyon szerettem, épp ezért mindenképpen érdemes újranézni hozzá azokat.

 
Remes982   2018. 11. 15.

Nagyon látványos film, nekem személy szerint jobban tetszett az előző résznél, sokkalta pörgősebb és izgalmasabb, ráadásul a színészi alakítások is sokkalta összeszedettebbek. Külön tetszett, hogy nem egy fő cselekményre koncentrál a történet, és hogy több szálon fut az egész.


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.