Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
8
Vélemények
14
Képek
1
Videók
 
Owotonor   2019. 02. 12.

legújabb vélemény

Összehasonlíthatatlanul egyedi atmoszféra, hihetetlen jelenetek sokasága ami bár értelmetlennek tűnhet nagyon szórakoztató a rejtélyessége miatt, ugyan a Mulholland Drive jobb alkotás volt ennél de ez is ott van ahol lennie a kell, a kedvenceim között.

 
hsanya182   2015. 08. 06.

Igazi misztikus, a tudatot lebilincselő, nyomozós művészfilm! A tudattalan metamorfózisának rejtelmeit elvont módon ábrázolja, és melyre hogy rájöjjünk, aktív figyelmet és egyfolytában cikázó gondolatokat vonz be! A film a kéjgyilkosságról, féltékeny... több»


 
Deku   2017. 10. 25.

Nagyon tetszett ez a film, a helyén voltak a jelenetek, nagyon jó vágásokkal dolgozott a rendező és szerintem ennél többet nem is várhatnánk. Igazán erős és karakteres vonásokkal rendelkezik.

 
fancsi094   2015. 06. 15.

Szerintem az egyik legjobb Lynch-film, bár a hangulata meg sem közelíti a Mulholland Drive-ét, vagy a Kék bársonyét. Nem is nagyon lehet mit írni róla, hiszen olyan szempontból tökéletes káosz ez is, hogy nincs egységes értelmezés és magyarázat az eseményekre.

 
anita9215   2016. 05. 08.

Ahogy a címe is írja tényleg egy teljes útvesztő mivel én totál elvesztem benne és nem értettem a szitut. Az első pár perc még egész jónak ígérte a filmet aztán egyre inkább lejtőre került a sztori. Bonyodalmas lett a történet és a végétől pedig sokkal többre számítottam. Kár érte.

 
Zzssuuzzssii   2016. 09. 22.

Ahhoz képest hogy húsz éves film ma is megállja a helyét. Nézhető, szórakoztató thriller, amiben van elég izgalom is. A színészek alakítása profi, hiteles.

 
pav   2016. 10. 13.

Én nem értem, hogy mi történik itt. Senkit nem zavar, hogy a férfi átalakul, aztán heló? Bizarr alkotás, az egyszer biztos. A rendező mindazonáltal szép képekkel dolgozik és maradéktalanul képes kiváltani a misztikus filmekre jellemző borzongást. Int... több»

Marilyn Manson
Patricia Arquette
Patricia Arquette

A film összbevétele 3 796 699 dollár volt (imdb.com).

 

Marilyn Manson a film végén feltűnik a lejátszott pornófilmben.

(dulkap)
 

David Lynch azt nyilatkozta, hogy ez a film és a Twin Peaks: Tűz, jöjj velem! (1992) ugyanabban a világban játszódik.

(ps)
 

Fred háza a rendező, David Lynch saját tulajdona, amit Lynch maga tervezett.

(ps)
 

Ez volt Richard Pryor utolsó filmje.

(ps)
 

Fred és Renee kanapéja fölött három festmény látható. Ezeket David Lynch exfelesége festette.

(ps)
 

Ez volt Robert Blake utolsó filmes szerepe.

(ps)
 

Mr. Eddy egy IMI Desert Eagle .357 Magnum típusú maroklőfegyvert hord.

(ps)