Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
8
Vélemények
14
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Owotonor   2019. 02. 12.

legújabb vélemény

Összehasonlíthatatlanul egyedi atmoszféra, hihetetlen jelenetek sokasága ami bár értelmetlennek tűnhet nagyon szórakoztató a rejtélyessége miatt, ugyan a Mulholland Drive jobb alkotás volt ennél de ez is ott van ahol lennie a kell, a kedvenceim között.

 
hsanya182   2015. 08. 06.

Igazi misztikus, a tudatot lebilincselő, nyomozós művészfilm! A tudattalan metamorfózisának rejtelmeit elvont módon ábrázolja, és melyre hogy rájöjjünk, aktív figyelmet és egyfolytában cikázó gondolatokat vonz be! A film a kéjgyilkosságról, féltékenységről, párkapcsolatok szerelemi világáról szól, melyet érdekes módon ellentétesen is kivetít önmagára, melyet szinte már elmebeteg módon, tudathasadásként él meg... Teljesen lekötött két órára! :) Szerintem a "Mulholland drive"-t is veri! :)


 
Deku   2017. 10. 25.

Nagyon tetszett ez a film, a helyén voltak a jelenetek, nagyon jó vágásokkal dolgozott a rendező és szerintem ennél többet nem is várhatnánk. Igazán erős és karakteres vonásokkal rendelkezik.

 
fancsi094   2015. 06. 15.

Szerintem az egyik legjobb Lynch-film, bár a hangulata meg sem közelíti a Mulholland Drive-ét, vagy a Kék bársonyét. Nem is nagyon lehet mit írni róla, hiszen olyan szempontból tökéletes káosz ez is, hogy nincs egységes értelmezés és magyarázat az eseményekre.

 
anita9215   2016. 05. 08.

Ahogy a címe is írja tényleg egy teljes útvesztő mivel én totál elvesztem benne és nem értettem a szitut. Az első pár perc még egész jónak ígérte a filmet aztán egyre inkább lejtőre került a sztori. Bonyodalmas lett a történet és a végétől pedig sokkal többre számítottam. Kár érte.

Marilyn Manson
Patricia Arquette
Patricia Arquette

A film összbevétele 3 796 699 dollár volt (imdb.com).

 

Marilyn Manson a film végén feltűnik a lejátszott pornófilmben.

(dulkap)
 

David Lynch azt nyilatkozta, hogy ez a film és a Twin Peaks: Tűz, jöjj velem! (1992) ugyanabban a világban játszódik.

(ps)
 

Fred háza a rendező, David Lynch saját tulajdona, amit Lynch maga tervezett.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.