Tömény, látványos, izgalmas, érdekes, akár csak az élet. Képes új nézőpontból vizsgálni a témát és 1,5 órába annyi információt belezsúfolni, amire több film együtt sem lenne képes. Szinte megszámlálhatatlan feldolgozása volt már az emberi agy kihaszn... Több
Szeretem Scarlett Johansson színésznőt főleg fekete özvegy szerepében meg vannak azért jó filmjei. De ez a film nagyon nem jött be. A színésznő még úgy ahogy hozza a formáját de ez a történet ami a filmbe van nekem abszolút semmitmondó. Többet vártam Luc Besson rendezéséből.
Igazi zs mozi, nagyon kellhetett Morgan Freemannek a zsé, ha beszállt ilyen filmbe. Már a második ilyet láttam tőle. Jó lenne, ha feltalálnák a célközönség kiírást. Mert ez kölyköknek készült, gondolom.
Remek sztori, jó szereplőkkel. A vége nekem kicsit elvont volt, de ettől még tudom ajánlani a scifi rajongóknak.
Nagyon tetszett a film alapötlete, és látványban is nagyon ott van. A végkifejlet egy kicsit már túllépte az ingerküszöbömet, de összességében nagyon jó film volt.
A zene, a rendezés és a színészek jók voltak. De sajnos a sztori logikátlan, áltudományos és ostoba.
Szerintem nem igazán jó ez a film. Túl rövid is lett, de ez önmagában nem kéne, hogy gond legyen. Inkább az, hogy semmi különlegest nem láttam benne, aki szerint mondanivaló van ebben, azt nem értem. Igazából vicc az egész cselekmény felépítése, és f... Több
Luc Besson (is) beavatott és a filmjein keresztül próbál kommunikálni azon kevesekkel akik picit más szemszögből szemlélik a létezés csodáját. Csodálatos film, nagyon ott van a mondanivalója!
Hiába vártam annyira nagyon ezt a filmet, nem igazán lett jó. A történet eleve nem túl egyedi , de azért sok mindent ki lehetett volna belőle hozni . A főszereplőt alakító színésznő szintén elég tehetséges ahhoz, hogy elvigyen egy filmet a hátán , de sajnálatos módon ez sem történt meg. Középszerű alkotás ez.
Nekem kicsit meredek ez a szuperagyúvá drogozzuk magunkat, de még belefér a pakliba. Ha valójában úgy történne a dolog, mint a filmben, az szuper lenne. Mindenki olvasna a másik gondolatában és nem lenne lehetetlen.
Nagyon furcsa film, amit nem igazán tudtam befogadni. A rendező korábbi alkotásai szerintem jobban sikerültek. Az egész történet követhetetlen volt számomra, a vége teljesen érthetetlen lett. Valami nagyon egyedit akartak létrehozni ezzel, de inkább egy zavaros "akció" film lett belőle.
Nem rossz, de többre számítottam. Maga a feltevés, hogy mikre lennénk képesek ha többet használnánk az agyunkból nagyon érdekes. De az hogy mennyire életszerű hogy egy drogtúladagolás ilyen változásokat okoz, vagy hogy ilyen irányba fejlődünk. A tárg... Több
Kicsit csalódás volt a film többre számítottam alapjáraton jó a történet jó a mondanivaló egy rossz befejezéssel és megválaszolatlan kérések százaival. Talán egy jobb rendezővel többet lehetett volna kihozni belőle.