Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
53
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
5
Képek
3
Videók
 
HercegPeter   2018. 05. 26.

Teljes mértékben sablonos. A történet és a szereplők is klisések. Természetes, hogy az új srácot az első napján rögtön egy jó csaj elüti és azonnal egymásba szeretnek. A párbeszédek is nagyon bénák. Olyan mintha valami gyenge Vasember-utánzat akarna lenni. Az mondjuk igaz, hogy elég látványos. Viszont egy klisét elfelejtettek beletenni (talán csak ezt az egyet) : a főgonosz csávónak kellett volna lennie a csaj apjának.

 
Kaslerka   2016. 12. 31.

Ez valami nagyon szörnyű. Senkinek sem ajánlom a megnézését, még annak sem aki szereti a szuperhősös eredet filmeket. Asylum minőség az egész.


 
paval   2016. 09. 30.

Rég láttam ilyen rosszul sikerült szuperhősfilmet. Vannak működő elemei, de egy nagy katyvasz az egész, mintha sem a rendező sem a producerek nem tudták volna, milyen filmet is szeretnének leforgatni. Pedig az előzetes egész jól nézett ki.

 
RókaÚr   2016. 09. 13.

Nem értem, hogy miért bukott meg a film Amerikában, szerintem egész jó kis, laza látványfilm lett. Okés, nem egy Vasember, de hogy szinte senki sem volt rá kíváncsi, az nagyon meglepő a számomra.

Ben Winchell
Andy García
Ben Winchell
Ben Winchell
Ben Winchell
Ben Winchell
 

A film a 2013-as azonos című nagysikerű animációs filmen alapszik.

(hp )
 

Az Ana Villafañe által alakított Sofia Martinez szerepére Skyler Samuels és Skyler Day is esélyes volt.

(hp )
 

Noah Silver és Dylan Minnette jelentkezett a főszerepre, azonban az alkotók végül Ben Winchell mellett döntöttek.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.