Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
71
Filmadatlap
 
33
Szereplők
4
Vélemények
1
Képek
Videók
Mob City
 
cosmik   2016. 06. 02.

legújabb vélemény

Hát én vágtam tőle magam hanyatt. Nem azt mondanám, hogy lassú volt, hanem hogy nagyon vontatott. Egy ideig még lekötött, de nem tudott megtartani, ebben a műfajban vannak jobbak is. Ebben is megvolt a lehetőség, de hát nem sikerült.

 
Turro   2015. 10. 20.

Sajnálom ezt a sorozatot, pedig volt benne még lehetőség, tényleg kár, hogy elkaszálták. Nem volt tökéletes, de szerintem az pilottól kezdve nagyon jó irányba haladt, és ha a készítők összekapták volna magukat, a második évadra be tudott volna érni a dolog. Ezt már soha nem tudjuk meg.


 
fester   2015. 06. 26.

Nagyon bejött ez a sorozat, már eleve ha csak a szereposztást veszem, azt kell mondanom, hogy ilyen jó gárdát régen verbuváltak már össze. Ezért is sajnálatos, hogy a második évadot sem érheti meg. A Mob City egy lassan, de nagyon erősen építkező széria volt, még pár évadot bőven el tudtam volna viselni belőle. Ja, és Simon Pegget említettem már? Benne volt!

 
jazzy   2014. 11. 21.

Nem akarom nagyon lehúzni ezt a sorozatot, de őszintén szólva nekem kicsit csalódás volt. Aztán lehet, hogy azért, mert tényleg sokat vártam tőle. Sem a karakterek, sem a történetvezetés nem jött be igazán. Egy dolgot aláírok, a hangulat tényleg zseniális volt, de az még így is csak egy erős közepes.

 

Joe Teague nyomozó a történet szerint a második világháborúban Guadalcanalon szolgált. A karaktert alakító színész, Jon Bernthal egy korábbi sorozatban, a The Pacific - A hős alakulatban is egy Guadalcanalon harcoló katonát játszott.

(hp)
 

Joe Teague revolvere egy 38-as kaliberű, Smith & Wesson M&P.

(hp)
 

A sorozat főszereplőit valóban élt emberekről mintázták. Ilyen volt Mickey Cohen is.

(hp)
 

A sorozat eredeti címe L.A. Noir lett volna, melyet a stúdiónak meg kellett változtatnia, mivel a Rockstar Games azonos címen jelentette meg nagysikerű videojátékát.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.