Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Mob City (2013)

Mob City
Filmadatlap
 
33
Szereplők
5
Vélemények
111
Képek
1
Videók

Galéria (111)

Videók (1)

 
Képkockák   2021. 10. 15.

legújabb vélemény

1
Érthetetlen kasza - A legjobb maffiasorozat

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A sorozatot már sokan sikernek vették, mikor meglátták Frank Darabont nevét mint rendező, és valójában nem is tévedtek ezzel sokat, viszont érdemes rávetni majd később egy pillantást a színészekre is, akik hasonlóan remekeltek. A történet szerint az ... teljes kritika»

 
jazzy   2014. 11. 21.

0

Nem akarom nagyon lehúzni ezt a sorozatot, de őszintén szólva nekem kicsit csalódás volt. Aztán lehet, hogy azért, mert tényleg sokat vártam tőle. Sem a karakterek, sem a történetvezetés nem jött be igazán. Egy dolgot aláírok, a hangulat tényleg zseniális volt, de az még így is csak egy erős közepes.

 
fester   2015. 06. 26.

0

Nagyon bejött ez a sorozat, már eleve ha csak a szereposztást veszem, azt kell mondanom, hogy ilyen jó gárdát régen verbuváltak már össze. Ezért is sajnálatos, hogy a második évadot sem érheti meg. A Mob City egy lassan, de nagyon erősen építkező szé... több»

 
Turro   2015. 10. 20.

0

Sajnálom ezt a sorozatot, pedig volt benne még lehetőség, tényleg kár, hogy elkaszálták. Nem volt tökéletes, de szerintem az pilottól kezdve nagyon jó irányba haladt, és ha a készítők összekapták volna magukat, a második évadra be tudott volna érni a dolog. Ezt már soha nem tudjuk meg.

 
cosmik   2016. 06. 02.

0

Hát én vágtam tőle magam hanyatt. Nem azt mondanám, hogy lassú volt, hanem hogy nagyon vontatott. Egy ideig még lekötött, de nem tudott megtartani, ebben a műfajban vannak jobbak is. Ebben is megvolt a lehetőség, de hát nem sikerült.

 

Joe Teague nyomozó a történet szerint a második világháborúban Guadalcanalon szolgált. A karaktert alakító színész, Jon Bernthal egy korábbi sorozatban, a The Pacific - A hős alakulatban is egy Guadalcanalon harcoló katonát játszott.

(hp)
 

Joe Teague revolvere egy 38-as kaliberű, Smith & Wesson M&P.

(hp)
 

A sorozat főszereplőit valóban élt emberekről mintázták. Ilyen volt Mickey Cohen is.

(hp)
 

A sorozat eredeti címe L.A. Noir lett volna, melyet a stúdiónak meg kellett változtatnia, mivel a Rockstar Games azonos címen jelentette meg nagysikerű videojátékát.

(hp)