Tetszett a film, bár utána végig az motoszkált a fejemben, hogy én már láttam valami nagyon hasonlót kislány koromban, és egyszer teljesen véletlenül bukkantam rá az eredeti Narnia krónikájára, ami lényegében teljesen ugyanez. Bár az első volt az "ig... Több
Mese, mese, mese, és jó értelemben véve. Elvitt egy másik világba, és itt ez volt a lényeg. Szerettem a figurákat, a sztorit, néha jó Narniába elmenni. A trilógia legjobb része.
Nagyon szép film. A látványvilága is bámulatba ejtő. Nagyon kedvesek és szerethetőek a karakterek. Nagyon sokszor láttam nagyon kedves film számomra. Mindenkinek ajánlom.
Gyönyörű "mese" a csodákról, az elfeledett régi mesékről, a reményről, melyre mindenkinek szüksége van. Főleg arra hogy tudat alatt emlékeztessék ezekre:) Nagyon jól esett a lelkemnek ez a film. A zenéje és a szereplők is nagy kedvencek lettek. Főleg Susannal tudtam azonosulni. Mindenkinek ajánlom aki borzongani akar:)
Sajnos nem tudok szabadulni attól a gondolattól, hogy a történet csak Tolkien átültetve a keresztény világba, ráadásul nagyon gyengén. Nem érthetőek a lények motivációi, a szimbólumok is erőltetettek, a beszélő lények idétlenek, a klisé csatajelenetek nevetségesek. A havas jelenetek és Tilda Swinton miatt 2-es.
Nagyon régen láttam, de emlékszem rá, hogy egy jó film volt. Nagyon nagy fantáziadús film. Izgalmas, kalandos és érdekes történet. Leköti a figyelmet.
Gyerekkoromban sokat láttam, de most már nem tűnik olyan jónak, mint akkor tűnt. A története túlságosan átlagos és kiszámítható volt. A főszereplők meg idegesítőek.
Nagyon jó film, kiskoromban rengetegszer láttam, de akkor inkább a mesés jelenetek vonzották a figyelmemet, most azonban már a történetre és a szereplőkre is tudtam figyelni. Nagyon jól megírt történet! A szereplők olykor jól, olykor kicsit rosszabbul játszották a szerepeiket.
Gyönyörű, egyszerűen gyönyörű film. Eszméletlen látványos. A történet is nagyon jó, és a kivitelezés is nagyszerűen sikerült. Elképesztően magával ragad. Nagyon izgalmas, és humoros is egyben. Ajánlom mindenkinek. Ment az öt csillag.
A könyvet soha sem fogja felülmúlni, de egy nagyszerű darab, és igen is nagyon sok tanulságot lehet belőle leszűrni. A kedvenc karakterem Ászlán az oroszlán király, aki nagyon gyengéd, és kedves szívű.
Nagyon jó film. Kalandos, izgalmas történet. Tetszenek benne a jellemfejlődések, a látványvilága az fantasztikus, a szereplők játéka nem nagy dobás, de mivel gyerekekről van szó, szerintem így is jó!