Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
21
Szereplők
7
Vélemények
41
Képek
1
Videók

Vélemények: Párbaj (1971)

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 01.

legújabb vélemény

Spielberg első mozija, vagyis első rendezése. Lassabb, mint a mai filmek, de kifejezetten jó ötletnek tartom, hogy a kamionos arcát nem lehet látni benne. Így bármilyen arcot odaképzelhetünk. A kisember és az őrült csatája. Nagyon jók az üldözéses részek. Ajánlott mozi.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 04. 04.

Egy nagyon izgalmas film annak ellenére, hogy 1971-es. Ráadásul ez Steven Spielberg első filmje, s mint első film, remek munka. Már a két szereplő első találkozása után feszültség jön létre, amely a film végéig megmarad.


 
hejnekem   2016. 07. 12.

Egy igazi klasszikus, amely megteremtette az autós, üldözős filmeket. Izgalmas, hangulatos film, amely mindenképpen megéri az őt körülvevő rajongást.

 
Deku   2017. 10. 25.

Ilyen filmet kiadni szinte már bűn, annyira érthetetlen és sablonos lett. Gyenge eresztésű történetet adtak el. Elég karcsú volt a rendezés és karakterek sem voltak a toppon így hát ez nem is lett kedvencem.

 
stomachh   2017. 10. 07.

45 eves a film. Eleg hihetetlen igy leirva, csak a tempon latszik meg. Eleg lassu a mai filmekhez kepest, kicsit el lehet bambulni, de azert erdemes megnezni mai fejjel is.

 
storeman   2015. 11. 28.

Ezt már nagyon régen láttam és nem is igazán tudtam vele mit kezdeni. A szárnyait bontogató Steven Spielbergtől egynek elmegy. A csőrös kamion miatt érdemes látni.

 
Bergen   2015. 02. 07.

nos igen spilberg egy higgadtabb és talán unalmasabb filmje...de a klasszikus címet akkor is megérdemli, hiszen ez a film a politika mentes tartalma miatt itt hazánkban rengeteget ment a mozikban.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.