Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
9
Vélemények
7
Képek
2
Videók
Pi
 
tooker   2019. 01. 18.

legújabb vélemény

Elvont, misztikus, mély film. Nincsenek üresjáratok vagy sablonok, egyedi és utánozhatatlan. A fordulatok miatt nagyon tartalmas és nem hagyja a nézőt unatkozni.

 
sabnock666   2018. 08. 23.

Művészfilmnek szerintem gyenge, sima thrillernek pedig nem alkalmas. Fekete-fehér,ezzel nincs is baj, hanem szerintem túl agyalósra csinálták, és nincs élvezeti értéke a produkciónak. A vége is egy kicsit káoszos.


 
citizenfour99   2016. 03. 11.

A Requiem egy álomért mellett a kedvenc munkám Arronofsky-tól. Zseniális.

 
Hakker   2018. 09. 14.

Megmondom őszintén, hogy ezt a filmet nem értettem, pedig én már sok filmet nem értettem. Zseniális volt a képvilág, remek volt a rendezés. Aronofsky -nak az egyik legjobb filmje, pedig neki, minden filmje eredeti és remek.

 
szanko   2017. 11. 04.

Szerintem is Aronofsky egyik legjobban sikerült filmje a Requiem for a dream mellett. Elgondolkodtató, agyalós, merész a témaválasztás. Ugyanakkor zseniálisan sikerült megoldani. A képi világ esetében nekem tetszett a fekete-fehér, ezzel is hangsúlyosabbnak tűnik a zseni monoton világa, amelyet a számok mindenhol átszőnek és persze nyomasztóbb is lett tőle a film. Az őrület határán álló matematikust pedig nagyon jó színészi alakítással sikerült megformálni.

Sean Gullette
Sean Gullette
Sean Gullette
Sean Gullette

A film összbevétele 3 216 970 dollár volt (imdb.com).

 

A film megtalálható a Steven Jay Schreider által összeállított "101 Sci-Fi Movies You Must See Before You Die" (Magyarul annyit tesz: 101 Sci-fi film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz) című könyvben. (2009)

(dulkap)
 

A film bevétele 3,221,152 dollár lett.

(citizenfour99)
 

A filmet forgatási engedély nélkül forgatták. A stáb egy tagjának mindig őrködnie kellett.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.