Pókember

Spider-Man

2016.08.24 Emma109

A egyik legkedveltebb szuperhősöm. Érdekes történet, bár Tobey Maguire nekem nem igazán illik a szerephez.

2016.07.26 Karolyka

Mindigi imádtam és mindigis imádni fogom a képregényfilm feldolgozásokat, úgyhogy lehet kicsit elfogult leszek de ez a film nagyot robbant régen a moziban és még ma is nagyon jó. Izgalmas és jól adja elő a hangulatát az egész képregény univerzumjának.

2016.06.26 portal91

Kívülről tudom a filmet, nagyon szeretem, bár Tobey sosem volt jó Peter Parker-nek. Van a filmben elegendő humor és akció, nagy kikapcsolódás, sőt az egyik legjobb képregényfilmnek mondanám.

2016.06.26 Thibo84

A sok baki ellenére, egy elég kellemes popcorn mozit kapunk.

2016.06.23 postaslaszlo8

Valóban nem rossz, de szerintem korántsem a legjobb Marvel-adaptáció. A film felépítése és hangulata nagyon tetszett, de amitől tényleg el voltam ájulva, az Willem-Norman játéka.

2016.06.20 Simphony

A végletekig imádott Pókember első filmje azért is okozott kis csalódást először, amiért a Vasember első része: egy-egy olyan szuperhős, aki ezelőtt a rajzfilmekben, képregényekben és azután, a későbbi filmekben is a szuperhősök királya, a T-Rexe vol... Több

2016.05.10 wooderman

Eredeti, egyszerűen de nagyszerűen elkészített szuperhős film, azt adja amit várunk tőle.Peter Parker akit megcsíp egy pók, és szuper erőre tesz szert. Embereket ment, gonoszakat győz le,szerelembe esik..

2016.05.09 hell.l

Jó kis film ez. Az első Marvel film, amit láttam . A trilógia legjobb része. Bár a főszereplővel máig nem vagyok kibékülve. Andrew Garfield féle Pókember sokkal jobb lett szerintem, rá valahogy jobban illett a szerep, mint Toby Maguire-re.

2016.05.07 Garadi

Jó kis szuperhös-mozi. Pókember eredetét jól bemutatták,. Tobey kiváló Spiderman, a Willem Dafoe pedig díjat érdemel a Green Goblinjáért. Aki szereti a Marvel-filmeket, vagy Pókembert, annak ajánlom.

2016.04.29 ukla

A kedvenc kis falmászónk elő elő története amivel beindult a karrierje.Néha jó vissza nézni hogy volt egy ilyen is a mai szemmel.A rengeteg sok képregényhős filmek között mert ez még minőségi kategória közé tartozik.A szinészek minden téren teli talá... Több

2016.04.27 ereln

Az egyik kedvenc képregényfilmem, kívülről tudom a szövegét a teljes filmnek, hetente legalább egyszer megnéztem VHS-en, nagyon jó filmnek tartom még mai szemmel is, de persze vannak hibái.

2016.02.14 Megamovie

A kétbalkezes diákújságíró Peter Parker egy tudományos laboratóriumi kirándulás során egy mutáns pókcsípés áldozatává válik.Másnap Peter meglepődve tapasztalja hogy hasonló képességekre tett szert mint egy pók(falmászás,pókösztön,háló lövés-szövés) é... Több

2016.01.05 Marcello

Ez egy nagyon jó sikerült film, látványos jól megrendezett film a szereposztás nem lehet jobb

2015.12.29 Luxury

Többször megnéztem, mert szerintem nagyon jó feldolgozás ez a film. A szereposztás is mondhatni tökéletes. Nagyszerű munkát végeztek. Látványos és örökké időtálló