Kuponkirálynők

Queenpins

2025.07.19 Br623

Egy bizonyos jelenet miatt nem tudok jobb értékelést adni a filmre, mint a legrosszabbat. Nem értem, hogy rengeteg amerikai vígjátékba miért kell belehozniuk olyan jeleneteket, mint itt, és most spoilerezek: a csávó direkt maga alá csinál a kocsiban.... Több

2021.10.11 indingo

Megtörtént eseményt dolgoz fel a film, persze sok mindent kiszíneztek benne. A történet jó, helyenként humoros is.

2025.07.13 Eastern79

Kedvezményes kedvezmény

Az Egyesült Államokban a kuponozásnak valóságos kultusza alakult ki az évek során. A kuponok – legyenek papíralapúak vagy digitálisak – nemcsak spórolási eszközként funkcionálnak, hanem sokak számára szenvedéllyé, szinte életstílussá váltak. Létrejöttek kuponozó közösségek, blogok, sőt televíziós műsorok is (például az Extreme Couponing), ahol az emberek megosztják stratégiáikat és trükkjeiket. Egyes „profi” kuponozók képesek akár több száz dollárt is megspórolni egyetlen vásárlás alkalmával. A kuponozás az amerikai fogyasztói kultúra része lett, különösen a gazdasági válságok idején nyert jelentőséget, amikor a megtakarítás még inkább előtérbe került, így nem véletlen, hogy ezen a területen is megvetette a lábát néhány rafinált csaló. A film megtörtént eseményeket dolgoz fel, némileg azért kiszínezve imitt-amott. Könnyed, humoros történet érdekes témával.

2022.02.20 Klauka89

Kapcsolatom a Kuponkirálynőkkel: félig láttam angolul, félig belealudtam, majd végül végignéztem. Nekem tetszett, vicces volt, szórakoztató, a valóságtól mondjuk jó messze áll ez az egész stikli feldolgozása és büntetéseljárása, de sebaj. Vígjátéknak... Több

2025.07.03 Dorkateo

Rosszabbnak indult, mint amilyen végül lett. Eleinte csak egy csalós páros történetének tűnt, de aztán egyre jobban szórakoztam rajta. Amúgy természetesen felejthető film lenne, de hitetlenkedve néztem, hogy ez egy igaz történet, miszerint ezek a nők... Több

2022.01.23 dandelion1983

Nem vártam sokat tőle, de sajnos még ezt is alulmúlta. Nagyon kevés poén van benne, lekötni sem tudott. Nagyon gyenge.

2023.01.01 MP170506

Kicsit túl lett szerintem tolva. A poénok erőltetettek. A történet meg kicsit furcsa, pedig igaz. Egyszer nézhető film lett.

2022.06.06 harnas1207

Igaz történet alapján… Annyi benne az igaz, hogy Amerika létezik. A filmnek köze sincs a valósághoz, de így el lehetett adni ezt a csajos vígjátékot. Eleve gyenge eresztés, de így főleg gáz!

2021.09.19 Ildikó Bacskai

Ketten néztük nagyon eltérő ízlésű férjemmel a filmet, de mindketten nagyokat röhögtünk rajta, nagyon eltalálták a karakterek kiválasztását a szerepekre, és ez már önmagában sok nagyon idióta helyzetet teremtett, de így sem volt erőltetett. A történet érdekes, így én azt gondolom, jó választás volt megnézni.

2022.01.05 stevepisti

Egy könnyed vígjáték, végig lehet rajta mosolyogni, de semmi extra. Vártam valami nagyobb poént a végére, de tudván, hogy valós eseményt dolgoz fel, valószínűleg nem akarták nagyon megváltoztatni.

2024.03.31 Tomipapi

Szenzációs egy film. Jó karakteres szereposztással, gördülékeny történetmenettel, kalandos csavarokkal. Nagyon szórakoztató időtöltés volt. Mindenkinek ajánlom a megtekintését!

2022.01.19 Alexa

Vígjátéknak nem mondanám, túl sok humor nem volt benne, de a karakterek hozták a szerepeiket. Könnyed történet - ami számomra meglepő volt, hogy igaz történet. "Hogyan csinálj pénzt a szenvedélyedből, majd cseszd el"-útmutató, tanulság nélkül igazából. Egyszer nézhető, engem nem nagyon tudott lekötni.

2022.01.04 KCintia

Egyszer nézhetősnek elmegy

Igazából talán 1 vagy 2 jelenet volt, ami megmosolyogtatta az embert, de így ennyi, semmi extra. Viszont maga a sztori engem végig lekötött, és semmi nem terelte el róla a figyelmem. Egyszeri szórakozásnak, kikapcsolódásnak megéri szerintem.

2021.10.26 szoljhozzam

Számomra teljesen rendben volt a film. Hihetetlen, hogy pár éve még meg lehetett tenni egy ilyen csalást. Ha kisebb tételben csinálják, fel se tűnt volna senkinek.