Quiz Lady

Egy magányos remete élete fenekestül felfordul, amikor a húga megesküszik, hogy helyrehozza a kapcsolatukat azzal, hogy segít neki megvalósítani életre szóló álmát.

(Hupka Adrián)

Rendező: Jessica Yu
Író: Jen D'Angelo
Premier: 2023.09.09. | Disney+ (2023.11.03.) | Max (2024.11.08.)

Jason Schwartzman
Will Ferrell

2024.11.16 ospir

Kedd esti vasárnapi vígjáték

Szórakoztató és izgalmas. Két teljesen más világban élő testvér kapcsolatát mutatja be egy cél érdekében.

2024.11.16 Ahoj poplacsek

7/10 – szimplán vígjáték

Ez egy vígjáték, mélyebb dimenziót nem kell benne keresni. Egyszer nézős, agyalástól mentes popcornmozi, intellektuális elvárásoktól mentesen javaslom megnézni. Viszont műfajában szórakoztató, és a vígjátékokra termett Awkwafina, na meg Will Ferrell, és kicsit Sandra Oh, valamint Jason Schwartzman. A két főszereplő nővér gyerekkori verzióit játszó színészeket nagyon ügyesen castingolták, igazán hasonlítanak.

2024.11.09 Bafam

Hisztérikusan vicces

Annyit nevettem ezen a filmen, Awkwafina minden filmben tökéletes, amiben szerepel. A Crazy Rich Asians híres Peik Lin Goh karakterének teljes ellentétét játssza. Sandra Oh őrült, de szerethető nővéreként jelenik meg. Meghaltam, amikor középkorú nőként puffadt rózsaszín ujjat és platformcipőt húzott fel, mint egy nála fele idősebb K-pop-rajongó. 40 év körüli kínai nő. A film így folyamatosan kavar a sztereotípiákkal, megelőlegezve ezzel, hogy a poén részeként a nézővel kavarjon (Sandra Oh valójában egy koreai származású kanadai-amerikai nő). Csak nézd meg, ha valami szuper szórakoztatón nevetni szeretnél. Összességében talán nem a legkreatívabb vagy legáttörőbb film, amit valaha láttam, de nem mindig arra van szükségem. Rövid volt, édes, és tökéletes volt a hétvégére, és azt hiszem, ez egy megfelelő hangulat egy ilyen filmhez. Az az érzésem, hogy a következő két hétben újra meg fogom nézni.

2023.11.04 aliasteáscsésze

Tényleg volt olyan, aki ezt meg tudta nézni?

Mi van az emberekkel? Erőltetett, poén nélküli „alkotásokat” vígjátéknak neveznek, és tudnak is rajta nevetni? Bocs, tényleg oda jutott a humor, hogy ha fingik a kutya, akkor halálra kell magunkat nevetni. Will Ferrell beáll Nicolas Cage mellé. Soha többet nem nézek meg filmet, amiben ő szerepel.

Paul Reubens utolsó szerepe. A filmet alig három hónappal a halála után mutatták be.Szerző: Bafam

Anne „pokoli szomszédja”, Francine házszáma 666.Szerző: Bafam