Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
27
Vélemények
13
Képek
1
Videók
Rango
 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

A film képi világa elég egyedinek mondható, de ettől függetlenül sok újdonsággal nem kecsegtet, habár van benne néhány poén, amire még ennyi év távlatából is emlékszem.

 
Deku   2017. 09. 13.

Hát ez brutálisan jól sikerült. Tele volt szerethető, okos és jól működő karakterrel akiket remek színészeknek adtak a kezeik közé. Nem volt sallang sem unalom. Ez nagyon ajánlós fajta.


 
Orosz István   2016. 05. 28.

Tipikus sablon sztori a főhős nem annak vallja magát aki, erre rájönnek elmegy jön a gonosz és visszatér, mindenki megbocsát neki és ő lesz a hős. De azért ennél többről is van szó mindenesetre érdemes megnézni, humorral bőven fűszerezve van. Gyerekeknek biztosan tetszeni, fog én inkább kritikus szemmel nézem.

 
nanita95   2018. 03. 25.

Jópofa mese, nem feltétlen a gyereksereg a célközönség. Jól kivetíti a jövő problémáját az állatok sorsa, a vízhiány már ma nagy fejtörést okoz a föld bizonyos területein. A filmes aranyköpések nekem kifejezetten tetszettek benne. Tulajdonképpen mindent bejelentett nekünk ez az animáció. Mikor van paradigma váltás, a Bonyodalmat és még a megoldást is és mindezt a vadnyugat hangulata övezte körül.

 
moviewer   2017. 07. 19.

Szépen kidolgozott film. A történet viszont szerintem elég átlagos. Nem tudom, igazából egy filmnek elmegy. A karakterek egész érdekesek, a zenék is jók.

 

A legtöbb animációs filmet úgy szinkronizálják, hogy egyenként behívják a színészeket a stúdióba, ahol felmondják a szövegeiket. A Rangó forgatásán ez épp ellentétesen zajlott. A színészekkel a többiek társaságában eljátszatták az eseményeket, eközben pedig elkészítették a hangfelvételt is. A karakterek mozgását és mimikáját is a színészek kölcsönözték.

(hp )
 

A Nyugat Szellemének külsejét Clint Eastwood inspirálta. A filmben a Nyugat Szellemének golfautójában 5 Oscar-szerű szobor látható, épp annyi, ahány díjat Eastwood is nyert.

(hp )
 

Bár Timothy Olyphant karaktere (Nyugat Szellem) kulcsfontosságú szerepet tölt be a történetben, mindössze kilenc mondatot szólt.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.