Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
76%
Filmadatlap
 
29
Szereplők
31
Vélemények
13
Képek
1
Videók
Rango
 
Tyoci   2020. 12. 19.

legújabb vélemény

0

Imádtam. Kicsi, csúnyafejű mindenfélék mászkálnak és élik életüket. Valóságos kis vadnyugati tájat idéz fel a rajzfilm, amiben Rango az eddigi kényelmes kis életét kénytelen feladni, cserébe viszont barátokra tesz szert, és önbizalmat szerez.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

0

A film képi világa elég egyedinek mondható, de ettől függetlenül sok újdonsággal nem kecsegtet, habár van benne néhány poén, amire még ennyi év távlatából is emlékszem.


 
Deku   2017. 09. 13.

0

Hát ez brutálisan jól sikerült. Tele volt szerethető, okos és jól működő karakterrel akiket remek színészeknek adtak a kezeik közé. Nem volt sallang sem unalom. Ez nagyon ajánlós fajta.

 
Orosz István   2016. 05. 28.

0

Tipikus sablon sztori a főhős nem annak vallja magát aki, erre rájönnek elmegy jön a gonosz és visszatér, mindenki megbocsát neki és ő lesz a hős. De azért ennél többről is van szó mindenesetre érdemes megnézni, humorral bőven fűszerezve van. Gyerekeknek biztosan tetszeni, fog én inkább kritikus szemmel nézem.

 
Thibo84   2016. 06. 18.

0

Nagyon szépen kidolgozott rajzfilm, a történet sem utolsó, de a poénokat nem gyerekeknek szánták.

 
dailyfilmsan   2018. 03. 25.

0

Jópofa mese, nem feltétlen a gyereksereg a célközönség. Jól kivetíti a jövő problémáját az állatok sorsa, a vízhiány már ma nagy fejtörést okoz a föld bizonyos területein. A filmes aranyköpések nekem kifejezetten tetszettek benne. Tulajdonképpen mind... több»

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 18.

0

Ezt is megértem,hogy egy kaméleon lesz a szuperhősöm.Zseniális kis animációs mese,egy végtelenül kedves,aranyos történettel,helyzetkomikumokkal megtűzdelve,szép,és hallgatható párbeszédek,gyönyörűen megszerkesztett és rajzolt karakterek.Felnőtteknek,gyerekeknek egyaránt tálalható.

Galéria (13)

Videók (1)

A film összbevétele 245 724 603 dollár volt (imdb.com).

 

A legtöbb animációs filmet úgy szinkronizálják, hogy egyenként behívják a színészeket a stúdióba, ahol felmondják a szövegeiket. A Rangó forgatásán ez épp ellentétesen zajlott. A színészekkel a többiek társaságában eljátszatták az eseményeket, eközben pedig elkészítették a hangfelvételt is. A karakterek mozgását és mimikáját is a színészek kölcsönözték.

(hp )
 

A Nyugat Szellemének külsejét Clint Eastwood inspirálta. A filmben a Nyugat Szellemének golfautójában 5 Oscar-szerű szobor látható, épp annyi, ahány díjat Eastwood is nyert.

(hp )
 

Bár Timothy Olyphant karaktere (Nyugat Szellem) kulcsfontosságú szerepet tölt be a történetben, mindössze kilenc mondatot szólt.

(hp )
 

Csörgőkígyó Jake karakterét Lee Van Cleef inspirálta.

(hp )
 

A Rango volt Gore Verbinski első animációs filmje.

(hp )