Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
75%
Filmadatlap
 
29
Szereplők
30
Vélemények
13
Képek
1
Videók
Rango
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 18.

legújabb vélemény

Ezt is megértem,hogy egy kaméleon lesz a szuperhősöm.Zseniális kis animációs mese,egy végtelenül kedves,aranyos történettel,helyzetkomikumokkal megtűzdelve,szép,és hallgatható párbeszédek,gyönyörűen megszerkesztett és rajzolt karakterek.Felnőtteknek,gyerekeknek egyaránt tálalható.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

A film képi világa elég egyedinek mondható, de ettől függetlenül sok újdonsággal nem kecsegtet, habár van benne néhány poén, amire még ennyi év távlatából is emlékszem.


 
Deku   2017. 09. 13.

Hát ez brutálisan jól sikerült. Tele volt szerethető, okos és jól működő karakterrel akiket remek színészeknek adtak a kezeik közé. Nem volt sallang sem unalom. Ez nagyon ajánlós fajta.

 
Orosz István   2016. 05. 28.

Tipikus sablon sztori a főhős nem annak vallja magát aki, erre rájönnek elmegy jön a gonosz és visszatér, mindenki megbocsát neki és ő lesz a hős. De azért ennél többről is van szó mindenesetre érdemes megnézni, humorral bőven fűszerezve van. Gyerekeknek biztosan tetszeni, fog én inkább kritikus szemmel nézem.

 
dailyfilmsan   2018. 03. 25.

Jópofa mese, nem feltétlen a gyereksereg a célközönség. Jól kivetíti a jövő problémáját az állatok sorsa, a vízhiány már ma nagy fejtörést okoz a föld bizonyos területein. A filmes aranyköpések nekem kifejezetten tetszettek benne. Tulajdonképpen mind... több»

 
Thibo84   2016. 06. 18.

Nagyon szépen kidolgozott rajzfilm, a történet sem utolsó, de a poénokat nem gyerekeknek szánták.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

Eléggé egyszerű kis történetű mese. Ez miatt max egyszer nézős. Pedig a karakterek és a helyszín, fantáziavilág miatt többre számítottam. Eredeti szinkronnal Johnny Depp-el isteni a karakteressége a kaméleonnak. És a látvány is zseniális, de normális történet nélkül ez számomra csak átlagos így.

A film összbevétele 245 724 603 dollár volt (imdb.com).

 

A legtöbb animációs filmet úgy szinkronizálják, hogy egyenként behívják a színészeket a stúdióba, ahol felmondják a szövegeiket. A Rangó forgatásán ez épp ellentétesen zajlott. A színészekkel a többiek társaságában eljátszatták az eseményeket, eközben pedig elkészítették a hangfelvételt is. A karakterek mozgását és mimikáját is a színészek kölcsönözték.

(hp )
 

A Nyugat Szellemének külsejét Clint Eastwood inspirálta. A filmben a Nyugat Szellemének golfautójában 5 Oscar-szerű szobor látható, épp annyi, ahány díjat Eastwood is nyert.

(hp )
 

Bár Timothy Olyphant karaktere (Nyugat Szellem) kulcsfontosságú szerepet tölt be a történetben, mindössze kilenc mondatot szólt.

(hp )
 

Csörgőkígyó Jake karakterét Lee Van Cleef inspirálta.

(hp )
 

A Rango volt Gore Verbinski első animációs filmje.

(hp )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.