Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért » Login  
73%
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
13
Képek
3
Videók
Lázadók
 
Nik   2019. 10. 25.

legújabb vélemény

0

Izgalmasak a karakterek, az biztos, de valahogy nekem túl lassú volt a történet folyása. KEllett hozzá némi türelem és a végére nem igazán éreztem, hogy megérte...

 
necum   2019. 10. 24.

0

Ez a film valahogy nem igazán hozta azt, amit feltétlenül elvártam volna tőle, de ez talán nem is kell, hogy baj legyen, hiszen ettől függetlenül egy piszok jól megírt sztoriról van szó, amit egyszer mindenképpen érdemes megnézni.


 
ZsoltSon   2019. 08. 12.

0

Az előzetes után nem vártam többet a filmtől, mint amit kaptam. Végtelenül igénytelen, olyan érzésem volt, mintha a humort már szinte erőltetve próbálnák az üzemben dolgozó nők proliságára építeni. Nem hagyott bennem komolyabb nyomot, csak olyan nézőknek ajánlom, akiknek nincsenek komoly elvárásaik egy filmmel szemben.

 
JamesBont   2019. 07. 03.

0

Vígjátékot általában azért néz az ember, mert szórakozni akar. Ez pedig egy fordulatos és szórakoztató film, többet nem is vártam tőle. A gengszteres cselekményszál kifejezetten jó ötlet, és van benne egy-két lazább horrorba illő jelenet is, szóval n... több»

Galéria (13)

Videók (3)

A film 3 028 253 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 2 468 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Simon Abkarian a Pigalle, éjszaka és Les beaux mecs után ismét egy negatív karaktert, ezúttal egy gengsztert alakít.

(hp )
 

Allan Mauduit egy interjúban elmondta, hogy külön figyelmet szentelt annak, hogy a film főhősnője, Sandra ne legyen túlságosan szimpatikus, hogy a nézők progresszívan álljanak hozzá a karakterhez.

(hp )
 

Allan Mauduit hét éve tervezte, hogy elkészít egy thriller elemekben bővelkedő vígjátékot. A rendező eredetileg egy amerikai író regényének jogait akarta megvásárolni, de Michel Blanc elhappolta előle a jogokat, és leforgatta a produkciót Romain Duris főszereplésével.

(hp )
 

A Lázadók Allan Mauduit első egészestés mozifilmje.

(hp )
 

A Lázadók forgatása 2018. február 26-án kezdődött meg, és május 4-én ért véget Észak-Franciaországban.

(hp )
 

A film pozitív kritikai és nézői fogadtatásra lelt hazájában. A Lázadók a francia Allocine filmadatbázisban 3,7 ponton áll a lehetséges 5-ből.

(hp )
 
Van eleje, vége, és a casting is jó volt, emlékezetes arcokat válogattak ide, a közhelyes sztorit pedig a Tiszta románc végét idéző, de annál jóval sutább shootout zárja, hogy legalább egy kis izgalom is legyen az egyébként szolidan unalmas filmben. több»