Laza, könnyed akció-vígjáték, ami nem szeretne több lenni, mint ami. Manapság, amikor minden filmben van időhurok, szuperképesség és animáció, ez is egy pozitív tulajdonság. A színészek jól működnek együtt, még ha nem is az Oscarra hajtanak. Ez egy kellemes, szórakoztató kikapcsolódás, se több, se kevesebb. 7/10
Nagy elvárásaim nem voltak a film irányába, de hozta azt a szintet amit elvártam tőle. Humoros, kalandos, mérsékelten bugyuta. Pont olyan, amilyenre számítottam Dwayne Johnson és Ryan Reynolds neve hallatán.
Jó kis kalandos akcióvígjátékot sikerült összehoznia a Netflixnek. Hogy indokolt volt-e ezt a három nagy nevet megnyerni a szerepre, azt nem tudom, de hogy jót tett a filmnek, az biztos. Talán Dwayne Johnson és Gal Gadot játszott egy picit más szerep... Több
Három 'A' kategóriás színész egy-egy zsíros csekk kíséretében elszórakozgat a világ minden táján. Megérte? Nekik mindenképpen! Mindegyikük arcán, de különösképpen Gal Gadot arcán ütközik ki, az "ennyi zsozsóért megcsinálom, amit a rendező kér, de nem... Több
A Netflix gigaköltségvetéssel nagy durranásnak szánta ezt a filmet, három sztár leszerződtetésével, de a nagy nézettség dacára inkább csak egy kis pukkanás lett a végeredmény. Jól mutatja ezt, a Rotten Tomatoes alig 35% -os értékelése, mely a kínosan gyenge kategóriát jelzi numerikus formában. Bár Dwayne Johnson nagy kedvencem, Gal Gadot pedig az egyik legkedveltebb filmes jelenség a számomra, magam sem tartom többre ezt a vicceskedő erőlködést 40%-nál. Sajnos gyengécske film, az akciók és poénok dacára is.
Mi szükség van szenzációhajhász címre, ha a színészgárdádba sorolhatsz olyan nagykutyákat, mint The Rock, Ryan Reynolds és Gal Gadot?! Ha önmagában a cím, a történetszál vagy The Rock zsánere, az akcióvígjáték filmtípus nem keltette fel az érdeklődés... Teljes kritika
Egy hajszállal marad el csak az előzetesben ígért grandiózus filmélménytől a mozi, de nem lehet okunk a panaszra. Tömény akció, humor, fordulat jó koktélban mixelve. A főszereplők pedig hozzák a tőlük elvárt formát. Mindenképpen az év egyik kötelező Netflix darabjának mondanám. Szuper esti szórakozás minden korosztálynak. :)
Nem szeretem az olyan fajta filmeket, amik akciójellegűek vagy nem konkrétan csak egy műfajra koncentrálnak. Ennél a filmnél viszont azt kell mondanom, hogy engem nagyon meglepett. A színészeket alapjáraton is szeretem, és most sem csalódtam bennük. Tetszett, ahogy az "akciót" összerakták a humorral, így nagyon szórakoztató is lett. Volt benne 1-2 csavaros jelenet is, amivel talán annyira nem számol a néző, illetve a vége is egy nagyon jó lezárás lett. Ki merem jelenteni, hogy újra fogom ezt még nézni.
Kellemes esti kikapcsolódásra ajánlom a deadpool-vicces Ryan és bandája parádéját, amit ebben a filmben bemutatnak. Bár Gal Gadot esetében még mindig kicsit erőltetettek a színészi attribútumok, és sajnálom, hogy megint úgy kellett erős női karaktert csinálni, hogy visszavettek a többi férfi karakterből, de lassan haladunk. Mindent összevetve a sztori fordulatos, a párbeszédek kreatívak, a képi világ brutál. Minden adott a jó mozihoz. Ajánlom!
Azzal kezdem, hogy az elmúlt pár hónap filmjeiben kissé túltolva érzékelem Ryan Reynoldsot... mintha nem is lenne más hollywoodi színesz, valahogy mindenhol ott van... így ennél a filmnél is, mikor megláttam, hogy ismét szerepel benne, már kissé unottan álltam neki... ez nyilván rányomta a bélyegét az egész film élvezeti értékére, de próbálok tárgyilagos maradni. Az alapötlet jó, a színeszek is jól játszanak, de valahogy mégis olyan kis semmitmondó lett szerintem, bár 1-2 jó poén elhangzik. Átütő élményt nem adott, vasárnapi matinénak elmegy. Ui: Sokkal több mint testőr 2 és Dzsungeltúra után néztük... ahol az első 2 film után végül a 2 főszereplő együtt is szerepel a filmben, és a barátomat idézném: "Most komolyan csak ez a 2 színész van Hollywoodban?" :))
Unalmas, bugyuta, értelmetlen film olyan színészektől, akiktől az ember azért minőséget várna. A sztori sem valami eredeti, sokadik bőr egy semmit sem mondó alkotással a végén.
Jópofa humor, de feledhető történet. Inkább olyan a történet, mint egy játék felvezető videója. Adott 3 tojás... találd meg mind! XD Elment a szereplők miatt, de szerintem többet nem nézem újra.
Természetesen a 80-as évek kalandfilmjeit vették alapul. Az egyik zenéjét még el is fütyülik utalásképpen, hátha valakinek nem esett le addig. Direkt nem írom le a címét, egy lapon nem említhető. A két férfi szereplő a szokásos recept alapján lett megformálva: a nagydarab mogorva és a kisebb vicces, bőbeszédű figura (Stan és Pan, Piedone és Terence Hill, Shrek és a szamár, a sok rendőr páros stb.). Százszor láttuk már, ennek ellenére működik a dolog, és ezt a készítők is jól tudták. A két női főszereplővel már más a helyzet. Számomra teljesen hiteltelenek és irritálóak voltak. A kis törpe interpolos nő hirtelen ott terem mindenhol egy csapat férfi kommandóval, fegyvertelen gyanúsítottakra lövöldöz, letartóztatja az állítólagos FBI-ügynököt, mert egy titkárnő nem ismerte, aztán már megy is egy szibériai várbörtönbe minden bizonyíték és tárgyalás nélkül. Hát persze, ez már csak így megy. Szóval a sztori és helyzetek megoldásai gyerekfilmbe illőek. Ami elviszi a hátán a filmet, az a két főszereplő párbeszéde. Az irónia és a vicces analizálgatás. Végre intelligens humor az alpári és altesti helyett.