Három jómódú családfő a vadászatot választotta a hétköznapi stressz levezetésére. Éves találkozójukra érkeznek a sivatagba, de szokásuktól eltérően egyikük szívdöglesztő fiatal szeretőjével érkezik. A lány hamarosan nem csak a férfiak vágyálmainak középpontjába kerül, hanem a… Több

A kép forrása: M.E.S. Productions
Nem fogja megváltani a világot, néhol vannak benne logikátlanságok, meg a rossz értelemben vett "wtf" pillanatok, de szórakoztató.
Nem hozott annyira új és élvezhető dolgokat, hogy jónak tudjam titulálni. Úgy mindenben közepes, és elég sok logikátlanság van a filmben. Erős három csillag. Átlag és semmi több.
A történet legeleje, ahogy alakultak a szálak még azt mondtam, hogy nem is olyan rossz, de hamar saját maga paródiája lett. Rengeteg bakival és elképzelhetetlen dologgal, kezdve ott, hogy egy embernek nincs annyi vére, mint amennyi a szereplőkből kifolyt. Ráadásul a csaj a film elején még szőke, volt a végére már barna.
A film összbevétele 102 091 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 5 401 500 forintot termelt. A hazai mozik összesen 3 448 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.
A film pozitív kritikákat kapott, különösen a rendezést, a látványvilágot és Matilda Lutz főszereplő alakítását dicsérték. A Rotten Tomatoes-on 91%-os értékelést ért el.