Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84
Filmadatlap
 
27
Szereplők
7
Vélemények
25
Képek
12
Videók

Vélemények: Rocketman (2019)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
BoBamburg   2019. 06. 11.

Engem valahogy rohadtul nem tudott lekötni a film. Pedig jók az alakítások, jók a zenék, mérsékelten érdekes életút, de nálam mégse talált be. Igaz, újat nem tartogat a film, ugyanazt a klisés felépítés mint bármelyik életrajzi filmnél. Adott a főhős, megismerjük a gyerekkorát, hogyan kezdett bele (jelen esetben) a zenélésbe, hogy vált világsztárrá, ami ugyebár nem csak pénzzel és csillogással jár, hanem jön a jó öreg depresszió és az elhidegülés is, pia és drogok. Aztán persze a végére minden rendbe jön és mindenki boldog. Szerettem volna szeretni, de sajnos nem érte meg a 2 órás unatkozás a mozijegy árát.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 15.

Imádtam minden percét. Taron Egerton tökéletes volt Elton szerepére. Teljesen átélte a karakterét és látszik rajta, hogy imádta és ezért persze a nézőknek is jobban átjött a karaktere. A számok az ő szájából istenien hatnak. Csak ajánlani tudom ezt a filmet. Love is love.


 
Ákos Varga   2019. 06. 10.
Fantáziák ösvényein - Rocketman

A Bohém rapszódia kissé indokolatlan sikere okán az Elton John életéről szóló biopic-musical nehezen fogja elkerülni a Queen-filmmel történő összehasonlítást. A stúdió pedig ezzel boldog is lehet, ugyanis a Rocketman mindazt teljesíti, amibe a Bohém rapszódia belebukott. Az összehasonlítás egyébként sok szempontból jogos, a Dexter Fletcher által befejezett, ám hivatalosan a botrányairól hírhedt Bryan Singer által jegyzett Queen-sztori és a Rocketman sok ponton rokonítható egymással. Mindkét film zenés biopic, mely egy kultikus előadó karrierjét, annak kezdeti nehézségeit, a nem épp makulátlan családi hátteret, valamint a különféle szubsztanciáktól való függést, és persze nem utolsósorban a h... több»

 
vitto   2019. 06. 07.

Imádtam a filmet, annak ellenére, hogy néhány ponton talán egy kicsit túlzónak is éreztem. Ennek ellenére engem teljesen lebilincselt. Nem azt mondom, hogy egy kifejezetten nehezen emészthető darabról van szó, mindenesetre engem nagyon elgondolkodtatott. A queer témák már egy ideje foglalkoztatnak, hiszen a családomon belül is felmerült egy ilyen eset, és igyekszem megérteni a dolog hátterét. Ebben szerintem nagyban segít ez a film.

 
hansi13   2019. 06. 06.

Vártam, hogy "provokatív" lesz a film, mint ahogy sokan leírták, főleg a kényes LMBT téma miatt. Oké, sokaknak ez provokáció, ami szerintem nagy hiba, hiszen nem erről van szó, hanem hogy felhívja valamire a figyelmet, és mindezt rettenetesen szórakoztatóan teszi. Fontos megértenünk a film üzenetét, a zenész gyerekkorától kezdve egészen karrierje csúcsáig. Egy igazi mestermű lett a Rocketman, és szerintem nincs ebben semmi túlzás. Csakis ajánlani tudom mindenkinek!

 
juliS   2019. 06. 05.

Nem véletlenül szóltak arról a cikkek, hogy a Rocketman potenciális Oscaros film lehet, mert tényleg ez a helyzet. Lendületes, igényes, látványos, a sztori is abszolút a helyén van Taron Egerton pedig egészen parádés volt a főszerepben. Tudom, hogy sok rajongója van a Bohém rapszódiának, de ez a film szerintem kenterbe veri a Queen-mozit minden tekintetben. A lehető legjobb szívvel tudom ajánlani, ki ne hagyjátok!

 
ollggaalek   2019. 06. 03.

Kimondottan érdekes megközelítést választott a film azzal, hogy nem akart teljesen hű lenni a valósághoz, és ezt be is ismerte. Ennek az eredménye egy különleges hangulatú és látványú, kimondottan szórakoztató film lett, amin nem lehet érezni az idő múlását, egyszerűen beszippant és a végéig fenntartja az érdeklődést. Nekünk kimondottan tetszett, de az előbbiek után ezen gondolom nem lepődtök már meg. :) Jár az erős négy csillag!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.