Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
81%

Roger nyúl a pácban (1988)

Who Framed Roger Rabbit
Filmadatlap
 
31
Szereplők
20
Vélemények
65
Képek
2
Videók

Vélemények: Roger nyúl a pácban (1988)

 
stevepisti   2020. 10. 17.

legújabb vélemény

1

Egy nagyon jó kis krimi, mese, vígjáték, egy csomó mese szereplővel. Azt, hogy Christopher Lloyd játszotta a főgonoszt, sokadik megnézés után felnőtt fejjel tudtam meg. Renget poénnal, jó karakterekkel, mindenképp többszörnézős film. Csak ajánlani tudom.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 02. 15.

1
Filmtörténeti érdekesség

A Roger nyúl a pácban egy nagyon érdekes színfoltja a filmtörténelemnek, hiszen ez a félig élőszereplős, félig rajzolt filmek közül az egyik legismertebb, s legsikeresebb. Ma már ez a fajta filmkészítési eljárás elképzelhetetlen lenne, hála a CGI-nak... teljes kritika»


 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

1

Igazi kultfilm, aki nem látta feltétlenül nézze meg, megéri....

 
indingo   2019. 03. 29.

1

Jópofa és ötletes egy filmben ötvözni a rajzfilm figurát és a valódi szereplőket. Ez a habókos nyúl piszkosul feldobja a sztorit, főleg, hogy ő a főszereplő.

 
Thibo84   2016. 08. 29.

1

Egy felhőtlen szórakozást nyújtó családi vígjáték. Minden korosztály számára ajánlott.

 
dailyfilmsan   2019. 03. 04.

1

Roger helyzete még egy sima élőszereplős filmben is érdekes lett volna de ez a hibrid rajzfilm élőszereplős verzió felrázza a történetet. Az egyik kedvencem amit bármikor és bármennyiszer meg tudok nézni. A történet jól meg let volna és az atmoszfér... több»

 
hszpp   2017. 02. 05.

1

Egyszerűen hihetetlen, hogy mikori alkotás ez a film... Manapság nagyon ritkán látni ilyen tokeletes filmeket. Igazan kulonleges, ahogy a valóságot osszemossak a képzelettel,s mesevel. Kicsiknek s nagyoknak egyaránt ajánlom,bátran:)

 
Deku   2017. 10. 22.

0

Szerintem a színészek játéka nagyban hozzájárult a filmnél ahhoz, hogy ennyire nagyot üssön a film. Nagy meglepetést és örömöt okozott ez a film. Kedvencem lett habár ezt az elején még nem mertem volna állítani róla.

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 31.

0

Egy kissé egyedi és különleges rajzfilm-film?Nem is tudom,hogyan nevezzem.Jók a színészek,és jó,aranyos a történet,de nincs benne sok.Nézhető kategória,de számomra ennyi.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 18.

0

Imádnivaló és zseniális kultfilm. Imádom mind a mai napig. Érdekes nagyon ez a film és mese vonulat összekeveredése. Nagyon jól működik a komoly, gyilkossági nyomozás és az firkák ökörködése háttérmontázsnak. Kár hogy nem lett folytatása.

 
Norbert93   2019. 05. 05.

0

Érdekes, bár akkoriban nem szokatlan megoldás volt a film és a rajzfilm karakterek közös vásznon való megjelenése. Ebbőp a szokatlan, ma már mellőzött stílusirányzatból talán ez a film emelkedett ki a legjobban, mind burleszk stílusa, mind sztorija, mind megvalósítása szempontjából.

 
Timon   2019. 10. 19.

0
A filmművészet történetének úttörője

Hihetetlenül imádom ezt a – legalábbis részben – rajzfilmet. Nagyszerű alkotást, ahol a valóság és az animáció közvetlen kapcsolatban áll egymással; mestermű. A történet pedig önmagában briliáns, jól felépített, de nem erre koncentráltam igazán, hane... teljes kritika»

 
Csillagpor   2018. 10. 22.

0

Igazi klasszikus. Zseniális a látvány és a fantázia amivel megálmodták ezt az egész világot. Ez volt az első olyan film amit láttam ilyen kevert fele mese fele film stílusban és teljesen magával ragadott. Csodaszépen megalkották. Kár hogy most már kevesen ismerik ezt a filmet.

 
wooderman   2016. 05. 18.

0

Nagyon-nagyon régi, Izgalmakkal teli film. De nem hétköznapi alkotás. Itt a filmbe rajzfilm figurákat kevertek. Nem láttam még ehhez fogható zseniálisan kiötlött történetet.Csillagos ötös a kiötlőjének.!

 
zsani   2018. 02. 11.

0

Gyerekkoromban rengetegszer megnéztem ezt mesét, és a mai napig kedves emlékeket idéz fel. nagyon kedves kis történet. És a szereplőket is egytől egyig imádom.

 
Igob1   2016. 07. 24.

0

Eredeti film és rajzfilmkeverék. Ilyen stílusú keverékben, mixben ez a film volt az első amit láttam. Jól egyensúlyoz a film és a rajzfilm között. Igen vicces és egyben sexy is a karakterek miatt. Inkább felnőttfilm ez a története és a képi világa miatt. A zeneszámok mennyeiek benne.

 
Enccso   2015. 06. 30.

0

Nagyon tetszik benne, hogy vegyítik az élő szereplőket a rajzfilmfigurákkal, ezen kívül nagyon szellemes, tele van hatalmas poénokkal, van benne izgalom is, de maga a filmnek az egész hangulata az amibe beleszerettem.

 
alkonyfeny   2019. 05. 12.

0
CGI hol vaaaaagy? Várj, nem is kell!

A történet megvalósulása egy olyan alternatív valóságban játszódik, amin minden gyerek átmegy. Képzelt barátok, akik a filmvászonról lelépnek, és velünk játszanak / élnek. 30 évvel ezelőtt nem létezett CGI, így a mostani szemnek olykor furcsa lehet, ahogy a firka karakterek mozognak, vagy ahogy az élő szereplők hozzájuk érnek, de kifejezetten jól sikerült, nem véletlen kapott Oscar-t a Legjobb vizuális effektusok kategóriában is! Ha most retró feeling keretében leülünk, akkor is inkább nekünk felnőtteknek szól, mert a gyerekeknek ijesztő lehet a Christopher Lloyd által megformált gonosz.

 
RókaÚr   2015. 07. 02.

0

A film tele van klasszikus rajzfilmes poénokkal, amiket vagy szeret az ember, vagy unalmasnak találja, én az előbbi kategóriába tartozok. Bizonyos értelemben egysíkú az egész, mert már első látásra tudja az ember, hogy melyik karakter melyik oldalon ... több»

 
Attila   2014. 11. 01.

0

A Roger nyúl a pácban nem az első animációt is használó produkció, de úttörő a maga nemében. Robert Zemeckis és a producerek nagy vállalkozásba kezdtek, hiszen amikor a film készült, még nem volt adott a mai digitális technológia. A mesevilág, amiből... több»