Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
24
Szereplők
2
Vélemények
8
Képek
2
Videók
Shaft
 
Filmelemző   2018. 04. 12.

legújabb vélemény

Az egyik legjobb akcióthriller amit valaha láttam, Samuel L. Jackson óriásit megy benne, külsőre élete legjobb formáját hozza! Jó a cselekmény, vannak kemény verekedési jelenetek és látványos akciók is. Akárhányszor meg lehet nézni. Christan Bale hitelesen hozza élete legnegatívabb karakterét, szerintem nagyon jo az alakítása. Összességében izgalmas, látványos, élvezetes kellő csattanóval. Értékelésem: 7.5 / 10 pont.

 
Attila   2016. 10. 12.

Szerintem éppenhogy ő tartja életben az egészet. Ez egy kicsit átlagonfelüli értékkel bíró mozi, még a maga kategóriájában is. Nem tudom ki más lett volna képes így eljátszani ezt a karaktert...

A film összbevétele 107 196 498 dollár volt (imdb.com).

 

107 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

A filmet New York-ban forgatták 46M $-ból.

(dulkap)
 

Shaft 9 különböző kabátot hord a film alatt, de mindegyik fekete.

(dulkap)
 

A 'fuck' szó 165 alkalommal hangzik el a filmben.

(dulkap)
 

Don Cheadle és Wesley Snipes is szóba került John Shaft szerepére.

(dulkap)
 

Shaft nagybátyaként látható Richard Roundtree alakította John Shaft-et az eredeti filmekben.

(dulkap)
 

John Leguizamo játszotta volna eredetileg Peoples Hernandez-t, azonban visszamondta a szerepet a Moulin Rouge! (2001) kedvéért.

(dulkap)
 

John Singleton tervezett egy folytatást is, amiben Shaft Jamaicában harcolt volna a drogbárókkal, azonban ez a verzió sosem készült el.

(dulkap)
 

John Singleton első ötlete az volt, hogy a főszereplő valójában John Shaft fia lenne és együtt dolgozna a két Shaft. Azonban erre az ötletre nem talált megfelelő stúdiót.

(dulkap)
 

Samuel L. Jackson a "This is some repugnant shit" mondatott ezelőtt a film előtt először a Ponyvaregény-ben, aztán a Jackie Brown-ban is elmondta.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.