A disney kompetítorának egy nagyon jól megírt és kivitelezett rajzfilmje. Nagyon szerettem gyerekfejjel és a napokban láttam ismét,azt kell mondjam minden korosztály számára szórakoztató estét nyújthat. Ajánlott!
Imádnivalóan aranyos kis családi mese. Gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt ajánlott. Az elején nem nagyon érdekelt, de amikor megnéztem nem bántam meg. Azóta többször is láttam.
Emlékszem régen még moziban is láttam és eléggé megfogott akkor is. Nem egy átlagos animációs filmről van szó, mert tele van tartalommal és humorral. Sajnos a többi rész nagyon félrement, de ez az eredeti alap az etalon. Mindenki nézze meg!
A film szerintem nagyon jóra sikeredett, a leírásnak megfelelő. A szereposztással is minden renden van, szerintem nagyon színészek alakítják. A filmet csak ajánlani tudom, garantált az unalommentes időtöltés.
Kellemes kis mese,sajnos nem a legjobb része a szériának de kellően felvezeti a történetet illetve jó alapot ad a több folytatásnak. Csak ajánlani tudom a többivel együtt.:)
Nagyon jó, humoros mese! A karakterek fantasztikusak, Szamár zseniális, nagyon vicces. Imádnivaló mese, aranyos történettel. Újra és újra megnézem és még mindig szórakoztat!
Sablonos történtet, kiváló, új köntösbe öltöztetve. Nagyon jól sikerült humoros alkotás. A karakterek nagyon jól ki lettek találva. Szerintem szórakoztató film kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
Az egyik kedvenc mesém. Rengetegszer láttam már de még mindig előveszem és megnézem. Öcsémnek is nagyon tetszik. Szerintem mindenkinek látnia kell ezt a remekművet.
Másik nagy kedvencem a mesék között. Nagyon jól kitalálták az egész történetet és jól fel is építették. Kellően humoros és lebilincselő nem csak a gyerekeknek, de az egész család számára. Minden karakter imádnivaló benne, de a szamár és a sárkány pár... Több
Egyik kedvenc animációs mesém. Gyerekeknek és felnőtteknek ugyanúgy ajánlani tudom. igazából az összes részét láttam, de az első része a kedvencem. Szamár a kedvencem!
Nem rossz, de számomra a Disney mesékhez nem ér fel soha. Kicsit sablonosra sikeredett, de az új figura azaz Shrek alakja jó lett. Gratula a kitalálójának!
Klasszikus mesefilm, amit talán már minden ember látott, kihagyhatatlan. Számtalan idézhető egysoros van a filmben, amik közül a hétköznapi életben többet használunk. Érdekes módon közelít a Csipkerózsika témához, de az eredmény vitathatatlan.