Skyline (2010)

Skyline

Sabnock Sanatory   2022. 07. 06.

Hiányosságai ellenére.

Joshua Cordes és Liam O' Donnell írásából a filmet a Strause fivérek, Greg és Colin rendezték. Az "idegenek és földiek" harca már lassan 80-90 éve "divatos" a filmgyártás világában. Vannak békésen érkezők, vannak akik leigázni jöttek ide, vannak, aki... teljes kritika»

gihera81   2015. 11. 09.

Szeretem a sci-fit, de az inváziós alfaja sosem volt különösebben a szívem csücske, előszeretettel zárják be magukat sajnos ezek a filmek egy relatíve kis mozgástérbe. Ha az ember látta a Világok harcát, A függetlenség napját és a Cloverfieldet, akkor már látta ezt a filmet is.

Dancer   2015. 06. 23.

Az előttem szólók ellenére én úgy vélem, hogy nagyon jól sikerült ez a film. Izgalmas, látványos bár talán a sztorija kicsit hiányos. Azonban ennek ellenére megérdemli az 5/4-et.

hunfolker   2016. 08. 03.

Összességében nincs baj ezzel a filmmel, aki nem szereti az ilyet, inkább ne nézze. A vége is ütősre sikerült, főleg a zárójelenet.

kasztni   2016. 03. 11.

Elég uncsi volt nekem ez a film. A vizuális effektek nem voltak rosszak, de a történet nem volt igazán jól kitalálva szerintem, vagyis nem volt túl eredeti a több száz ilyen földönkívüli támadásos filmhez képest. Egyszer azért meg lehetett nézni, de koránt sem volt annyira korszakalkotó, mint mondjuk a Függetlenség napja.

johnnycage   2016. 08. 08.

Kicsit olyan film+ -os de azért a látványvilág mindenért kárpótol,illetve ha valaki készül a világvégére azért ad egykét ötletet !!!

Sztyúi   2016. 10. 09.

Nem nagyon tetszett ez a film, szerintem nem igazán feccöltek sok energiát az elkészítésébe. Kábé semmilyen sztorija nincs, a karakterek nincsenek kitalálva, plusz az animációk sem voltak éppen elsőosztályúak. A vége mondjuk nem volt éppen rossz, de összességében nem tetszett.

A filmezés mindössze 500 000 dollárba került, a digitális effektek további 10 millióba.

(kázsé)

A filmet teljes mértékben Greg Strause és Colin Strause finanszírozta saját zsebből.

(kázsé)

A filmben egy helyen felhangzik a híres hangeffekt, a Wilhelm Scream.

(kázsé)

A különböző űrhajók alakját különböző felhőtípusokról mintázták.

(kázsé)

A film kevesebb mint egy év alatt készült el.