Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
55%
Filmadatlap
 
31
Szereplők
8
Vélemények
10
Képek
2
Videók

Vélemények: Skyline (2010)

 
Sabnock Sanatory   2022. 07. 06.

legújabb vélemény

3
Hiányosságai ellenére.

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Joshua Cordes és Liam O' Donnell írásából a filmet a Strause fivérek, Greg és Colin rendezték. Az "idegenek és földiek" harca már lassan 80-90 éve "divatos" a filmgyártás világában. Vannak békésen érkezők, vannak akik leigázni jöttek ide, vannak, aki... teljes kritika»

1
 
gihera81   2015. 11. 09.

1

Szeretem a sci-fit, de az inváziós alfaja sosem volt különösebben a szívem csücske, előszeretettel zárják be magukat sajnos ezek a filmek egy relatíve kis mozgástérbe. Ha az ember látta a Világok harcát, A függetlenség napját és a Cloverfieldet, akkor már látta ezt a filmet is.


 
Dancer   2015. 06. 23.

1

Az előttem szólók ellenére én úgy vélem, hogy nagyon jól sikerült ez a film. Izgalmas, látványos bár talán a sztorija kicsit hiányos. Azonban ennek ellenére megérdemli az 5/4-et.

 
hunfolker   2016. 08. 03.

0

Összességében nincs baj ezzel a filmmel, aki nem szereti az ilyet, inkább ne nézze. A vége is ütősre sikerült, főleg a zárójelenet.

 
kasztni   2016. 03. 11.

0

Elég uncsi volt nekem ez a film. A vizuális effektek nem voltak rosszak, de a történet nem volt igazán jól kitalálva szerintem, vagyis nem volt túl eredeti a több száz ilyen földönkívüli támadásos filmhez képest. Egyszer azért meg lehetett nézni, de koránt sem volt annyira korszakalkotó, mint mondjuk a Függetlenség napja.

 
johnnycage   2016. 08. 08.

0

Kicsit olyan film+ -os de azért a látványvilág mindenért kárpótol,illetve ha valaki készül a világvégére azért ad egykét ötletet !!!

 
Sztyúi   2016. 10. 09.

0

Nem nagyon tetszett ez a film, szerintem nem igazán feccöltek sok energiát az elkészítésébe. Kábé semmilyen sztorija nincs, a karakterek nincsenek kitalálva, plusz az animációk sem voltak éppen elsőosztályúak. A vége mondjuk nem volt éppen rossz, de összességében nem tetszett.

 
ArnoldS Nézhetetlen  2017. 08. 17.

0

Életem legrosszabb döntése volt ezt a hulladékot megnézni. Trailer alapján döntöttem, de azt álmomban sem gondoltam volna., hogy annyi az egész "film". Elrettentő példának még éppen, hogy megteszi. Csak az ablak kell. Az ami meg sem rezdült amikor fe... több»