Nyerd meg az életed

오징어 게임

2025.02.13 karrraaa

Én főleg csak a hype miatt néztem meg, pedig annyira nem akartam. Egész jó volt, pár nap alatt ledaráltam mind a kettő évadot. Hogyha valami misztikus, de szórakoztató sorozatra vágysz, és még nem láttad, akkor ez jó választás lehet.

2022.10.19 Manfred393292

Számomra nézhetetlen

Olyan, mintha bugyutákkal forgatták volna. 1 részt sem bírtam végignézni.

2025.01.05 Nagymester

Az utóbbi évek legeredetibb sorozata, messze odaveri a sablonos amerikai sorozatok teljes garmadáját.

2025.04.03 Lamour

Az utóbbi időkben nagyot mennek nálam a dél-koreai mozifilmek és sorozatok. Teljesen más megközelítést használnak, mint a nyugati filmek, és teljesen más, mint a többi ázsiai film. Egyedi stílusuk és karizmájuk van, befogadhatóak a Kelet és a Nyugat ... Több

2021.10.04 pozsizol

Gyerekek, ezt látnia kell mindenkinek. Nem pusztán az év sorozata, szerintem talán az egyik legnagyobb kulturális jelenség lehet a közeljövőben.

2022.06.17 Tóth István

Játék az élet

Egy nagyon jó kis sorozat ami tökéletesen építi fel az egész játékot! Vannak persze laposabb részek de összeségében egy nagyon jó kis kalandot élünk át!

2022.02.15 ererandras

Azt hiszem, láttunk már ilyet...

... ami még nem lenne gond, egy kicsit színesebb, egy kicsit távolibb. Számomra több dolog miatt érthetetlen, így elég nehezen tudtam végigrágni az első évadon magam. A másodiknak biztos, hogy nem is megyek neki. Adott több száz ember, aki játszani szeretne, ez okés, majd kiderül, hogy a játékok végén meghal az, aki veszít, még ez is okés. Aztán több száz ember azt mondja magában, én biztos nem halok meg, játszok tovább. Ez már nekem sok, és persze a málészájú hősök győznek. Mindig.

2021.09.20 dadi

Ritkán találkozom ennyire érdekes és minőségi sorozattal a Netflixen, viszont néhány színész rettenetes volt. Mintha felolvasták volna szöveget, és azt is rosszul. De egyébként remek.

2025.02.10 Okina

Az első évad lehengerlő volt, a második... szinte ismételte önmagát, kevés volt benne az új elem.

2021.10.07 Keiichi Tsuchiya

Zseniális, és kész! Mindenképp adj neki egy esélyt!

2021.09.19 Lajos

Szinte azonnal megnéztem minden részt, nagyon megfogott, rákattantam. Izgalmas, sok a feszültség és egyáltalán nem kiszámítható a sok csavar. Volt, hogy úgy gondoltam, tudom mire számíthatok és kaptam egy sallert. Nagyon jó, csak ajánlani tudom.

2022.01.10 Solidly

Nekem nagyon tetszett! :) Ajánlom.

2021.09.18 Nelli

Elég megrázó, de zseniális sorozat. Nem biztos, hogy gyenge idegzetűeknek ajánlanám.