Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
77

Star Wars - Az ébredő Erő (2015)

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
Filmadatlap
 
34
Szereplők
101
Vélemények
118
Képek
30
Videók

Filmkritika: Star Wars - Az ébredő Erő (2015)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
Jó lett Az ébredő erő, meg lehet nyugodni. több»
 
32 évet kellett várni arra, hogy a Csillagok háborúja Hanostul, Csuvistul, Millennium Falconostul, Tie Fighterestül, rohamosztagostul, Leiástul és droidostul végre felébredjen tetszhalott állapotából. J.J. Abrams: köszönjük! több»
 
J. J. Abrams-nek a Star Trek után sikerült megreformálnia a Star Wars Univerzumát is. Amikor a régi karakterek megviselt fizimiskája feltűnik a vásznon, a meghatottság könnycseppjei ragyognak a szemeinkben, az újak pedig vagy a szívünkbe lopják magukat vagy majd csak megszokjuk őket valahogy. Kár, hogy a történelem ismétli önmagát. több»
 
Nem fér annyi szuperlatívusz a leadbe, amennyit képesek lennénk leírni Az ébredő Erőről. Aprócska DE* azért van. Spoilermentes kritika. több»
 
Az ébredő Erő a legjobb Star Wars film A Jedi visszatér óta. több»
 
Az Ébredő Erő nem csak egy korrekt film lett, de képes olyan szinten beágyazódni a Star Wars univerzumba, hogy abszolút méltó helyett foglal el az eredeti trilógia mögött. több»
 
Eljött a nap, de nem kellett csalódnunk: a Star Wars: Az ébredő erő méltó a klasszikus trilógiához, mese a javából. SPOILERMENTES KRITIKA. több»
 
Gyáva film lett az új Star Wars. SOÓS TAMÁS KRITIKÁJA. több»
 
Az ébredő Erő csodálatosan becsomagolt ajándék a rajongóknak, saját maguktól – azaz egy hozzájuk hasonló rajongótól. Én többször is sírtam. És azt akarom, hogy mindenki sírjon majd, úgyhogy nagyon óvatos ez a kritika. több»
 
Az ébredő Erő mindenféleképpen fontos állomása a jelenlegi Hollywoodnak. Legdicsőbb lovagjának páncélja ismét makulátlan, mert visszahozta azt a fajta történetmesélést, amiért megszerettük a mozi varázsát, és amiért a Star Wars az ami: egy igazi, nagybetűs MESE, amely nem ereszt a jól ismert sárga feliratoktól egészen a stáblista legördültéig.
 
Kiváló folytatása az űreposznak és felvezetése az újabb epizódoknak; sikerült a legendát továbbörökíteni a következő generációknak! 75/100 több»
 
Bár nem mert újítani, az Ébredő Erő tökéletesen megalapozta az új Star Wars szériát és ne legyen egy szemernyi kétségünk se: innen már nem lesz megállás. 8,3/10 több»
 
De miért is jó a Force Awakens? Miért szeretjük mi is jobban a Zsiványnál? Mert lendületes, alapvetően vidám, szórakoztató, izgalmas és a Star Wars világát megidéző film (másolás ide vagy oda). több»
 
Megtekintés: Lehetőleg minél előbb. Ha rajongó vagy. Ha nem,... több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.