Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
9
Vélemények
26
Képek
2
Videók
 
dulkap   2015. 07. 31.

Valóban sok benne a klisé. Valóban nincs sok fordulat benne és valóban nagyjából kiszámítható a film. Viszont olyan szinten tartja végig fent a feszültséget, amit manapság ritkán látok akciófilmben. Egy alapvetően egyszerű történetet tökéletesen hozott össze Tony Scott. Remek vágások és képek vannak benne. Nekem nagyon bejött a film elejétől a végéig. Számomra egy hihetetlenül izgalmas és kiváló akciófilm.

 
Deku   2017. 12. 10.

Eszement volt maga a történet, tele rengeteg helyen vérző ponttal. Sokkal jobb filmeket is láttam már ez pedig nem közelítette meg az elégséges szintet sem.


 
VFTS   2016. 08. 06.

A történet elég kiszámítható. Egyszer nézhető, de semmi extrát nem ad.

 
sonyxxx   2015. 06. 03.

A film nagyon egyszerű és kiszámítható történetre épül, azonban mégse válik rosszá ezáltal, sőt szerintem nagyon izgalmas film, egy kitűnő szórakozás volt, bőven megéri egyszer megnézni.

 
gihera81   2015. 11. 09.

Az az igazság, hogy nem tudom megmagyarázni, pontosan miért is, de tulajdonképpen tetszett az Unstoppable, valószínűleg mert úgy kapcsolta ki az agyamat arra a másfél órára, hogy közben nem nagyon találtam benne zavaró momentumokat.

A film összbevétele 167 805 466 dollár volt (imdb.com).

 

A film történetének alapjául egy 2001-ben megtörtént baleset eseményei szolgáltak. Egy tehervonat az ohioi Walbridge állomáson elszabadult és északnyugati irányba haladva körülbelül 100 km tett meg úgy, hogy nem volt senki a vonaton.

(Zsu8004)
 

Ez volt Tony Scott utolsó filmje.

(ps)
 

A forgatás alatt 2009 november 21-én az egyik vonat kisiklott a sínről. A baleset során komoly sérülés nem történt. A baleset következtében forgatás csak egy napra állt le.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.