Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
10
Vélemények
26
Képek
2
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 16.

legújabb vélemény

Denzel szeret pénzt keresni,lehet hogy lakásfelújítás előtt van?MIndent elvállal,azt is ,amit nem kellene.Ezt sem kellett volna.Totális blődség,és elcsépelt valami,olyan nagy katyvasz az egész.Persze a végén minden happy,csak nem nálam.Gyenge!

 
dulkap   2015. 07. 31.

Valóban sok benne a klisé. Valóban nincs sok fordulat benne és valóban nagyjából kiszámítható a film. Viszont olyan szinten tartja végig fent a feszültséget, amit manapság ritkán látok akciófilmben. Egy alapvetően egyszerű történetet tökéletesen hozo... több»


 
Deku   2017. 12. 10.

Eszement volt maga a történet, tele rengeteg helyen vérző ponttal. Sokkal jobb filmeket is láttam már ez pedig nem közelítette meg az elégséges szintet sem.

 
VFTS   2016. 08. 06.

A történet elég kiszámítható. Egyszer nézhető, de semmi extrát nem ad.

 
sonyxxx   2015. 06. 03.

A film nagyon egyszerű és kiszámítható történetre épül, azonban mégse válik rosszá ezáltal, sőt szerintem nagyon izgalmas film, egy kitűnő szórakozás volt, bőven megéri egyszer megnézni.

 
gihera81   2015. 11. 09.

Az az igazság, hogy nem tudom megmagyarázni, pontosan miért is, de tulajdonképpen tetszett az Unstoppable, valószínűleg mert úgy kapcsolta ki az agyamat arra a másfél órára, hogy közben nem nagyon találtam benne zavaró momentumokat.

 
Kyuuseishu   2017. 05. 06.

A jó öreg Tony Scott-ról egyből a Top Gun ugrik be nekem, úgyhogy valami hasonló kaliberre számítottam, de sajnos magas volt a léc. A film első fele a töketlenkedésről szól - nagyobb kontrasztnak teret adva a film második felében -, ami egyrészről id... több»

A film összbevétele 167 805 466 dollár volt (imdb.com).

 

Három napot vett igénybe annak a jelentnek a forgatása, melyben a mozgó vonatot a gabonakocsi és a mozdony között összekapcsolják.

(Thibo84)
 

Ryan Ahern egy igazi katona, aki a 101. században szolgált Irakban.

(Thibo84)
 

A vonat kisiklásának kísérletét egyszer kellett felvenni.

(Thibo84)
 

A filmben bemutatott "Stanton Curve" egy tényleges vasútvonal Bellaire-ben, Ohióban. A vonal egy történelmi kőviadukton halad, miután átlépte az Ohio folyót Nyugat-Virginiában. A hajlított pálya melletti olaj/vegyi tartályokat CGI-vel adta hozzá a veszélyérzet fokozása érdekében.

(Thibo84)
 

Jess Knowlton a film műszaki tanácsadója volt. Ő volt az a mérnök, aki a valódi eseményben üldözőbe vette a CSX 8888-at, végül összekapcsolta és lelassította a vonatot, hogy valaki fel tudjon mászni a fedélzetre, és megállítsa.

(Thibo84)
 

Chris Pine az összes saját mutatványát maga hajtotta végre.

(Thibo84)
 

Jess Knowlton, aki a valós életben vonatmérnök, műszaki tanácsadója Denzel Washingtonnak. Knowlton lányai ténylegesen a Hootersnél dolgoznak, így Washington karakterének a lányai hasonló munkát végeznek.

(Thibo84)
 

A DVD-n található extrák szerint az elszabadult vonatot valójában távirányítóval működtették, hasonlóan egy távirányítós autóhoz.

(Thibo84)
 

Denze Washington, aki fél a magasságoktól, vonakodva végezte el a mutatványokat, ahol a gyorsan hajtó vonat tetején futott, és kocsiról kocsira ugrált.

(Thibo84)
 

Denzel Washington ajánlotta Chris Pine-t Will Colson szerepére Tony Scottnak.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.