Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért » Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
10
Vélemények
26
Képek
2
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 16.

legújabb vélemény

0

Denzel szeret pénzt keresni,lehet hogy lakásfelújítás előtt van?MIndent elvállal,azt is ,amit nem kellene.Ezt sem kellett volna.Totális blődség,és elcsépelt valami,olyan nagy katyvasz az egész.Persze a végén minden happy,csak nem nálam.Gyenge!

 
dulkap   2015. 07. 31.

1

Valóban sok benne a klisé. Valóban nincs sok fordulat benne és valóban nagyjából kiszámítható a film. Viszont olyan szinten tartja végig fent a feszültséget, amit manapság ritkán látok akciófilmben. Egy alapvetően egyszerű történetet tökéletesen hozo... több»


 
Deku   2017. 12. 10.

0

Eszement volt maga a történet, tele rengeteg helyen vérző ponttal. Sokkal jobb filmeket is láttam már ez pedig nem közelítette meg az elégséges szintet sem.

 
VFTS   2016. 08. 06.

0

A történet elég kiszámítható. Egyszer nézhető, de semmi extrát nem ad.

 
sonyxxx   2015. 06. 03.

0

A film nagyon egyszerű és kiszámítható történetre épül, azonban mégse válik rosszá ezáltal, sőt szerintem nagyon izgalmas film, egy kitűnő szórakozás volt, bőven megéri egyszer megnézni.

 
gihera81   2015. 11. 09.

0

Az az igazság, hogy nem tudom megmagyarázni, pontosan miért is, de tulajdonképpen tetszett az Unstoppable, valószínűleg mert úgy kapcsolta ki az agyamat arra a másfél órára, hogy közben nem nagyon találtam benne zavaró momentumokat.

 
Kyuuseishu   2017. 05. 06.

0

A jó öreg Tony Scott-ról egyből a Top Gun ugrik be nekem, úgyhogy valami hasonló kaliberre számítottam, de sajnos magas volt a léc. A film első fele a töketlenkedésről szól - nagyobb kontrasztnak teret adva a film második felében -, ami egyrészről id... több»

Galéria (26)

Videók (2)

A film összbevétele 167 805 466 dollár volt (imdb.com).

 

Három napot vett igénybe annak a jelentnek a forgatása, melyben a mozgó vonatot a gabonakocsi és a mozdony között összekapcsolják.

(Thibo84)
 

Ryan Ahern egy igazi katona, aki a 101. században szolgált Irakban.

(Thibo84)
 

A vonat kisiklásának kísérletét egyszer kellett felvenni.

(Thibo84)
 

A filmben bemutatott "Stanton Curve" egy tényleges vasútvonal Bellaire-ben, Ohióban. A vonal egy történelmi kőviadukton halad, miután átlépte az Ohio folyót Nyugat-Virginiában. A hajlított pálya melletti olaj/vegyi tartályokat CGI-vel adta hozzá a veszélyérzet fokozása érdekében.

(Thibo84)
 

Jess Knowlton a film műszaki tanácsadója volt. Ő volt az a mérnök, aki a valódi eseményben üldözőbe vette a CSX 8888-at, végül összekapcsolta és lelassította a vonatot, hogy valaki fel tudjon mászni a fedélzetre, és megállítsa.

(Thibo84)
 

Chris Pine az összes saját mutatványát maga hajtotta végre.

(Thibo84)
 

Jess Knowlton, aki a valós életben vonatmérnök, műszaki tanácsadója Denzel Washingtonnak. Knowlton lányai ténylegesen a Hootersnél dolgoznak, így Washington karakterének a lányai hasonló munkát végeznek.

(Thibo84)
 

A DVD-n található extrák szerint az elszabadult vonatot valójában távirányítóval működtették, hasonlóan egy távirányítós autóhoz.

(Thibo84)
 

Denze Washington, aki fél a magasságoktól, vonakodva végezte el a mutatványokat, ahol a gyorsan hajtó vonat tetején futott, és kocsiról kocsira ugrált.

(Thibo84)
 

Denzel Washington ajánlotta Chris Pine-t Will Colson szerepére Tony Scottnak.

(Thibo84)