Szörny Egyetem

Monsters University

2015.04.28 Zsofi821

Gyerekeknek talán tetszhet a történet, felnőtt fejjel azonban csak egy nagy kliséhalmaznak tűnt. Nem mondom hogy nem voltak aranyos, nevettető részek, de összességében gyenge.

2015.06.18 szd91

A mese iránti lelkesedésem inkább az első résznek tudható be amit még gyerek fejjel láttam anno. De ez is egy nagyon aranyos mese, csak más. De emiatt nincs hiányérzetem. Aranyos sztori, arról, hogy a két haver hogy talált egymásra.

2018.01.30 zsani

Nagyon tetszett, hogy az előzményeket dolgozza fel. Minden korosztály számára csak ajánlani tudom. Szórakoztató és vicces.

2015.01.28 london2012

Az első részhez képest sokkal gyengébb de még így is egy kis aranyos mese.

2016.04.30 mrfaktor

Hasonlóan zseniális, mint az első része, vele talán egy szinten van a minőségét tekintve. Különösebb főgonosz nélkül érték el a készítők, hogy izguljunk a főszereplőkért, de a Pixartól nem is igen várhatunk mást, mint felhőtlen, okos szórakozást.

2016.05.21 Gecko

Kár volt megcsinálni. Sokkal jobb volt az előzetes,mint maga a mese . Az alapötlet nem lett volna roszz ,mint előzmény mutatná be a régi filmet. De nem let eléggé kidolgozva ,hogy jól felvezesse az előzőt.Sajna nem minden esetben sikerülnek jól a folytatások.

2016.04.30 angel001

Szuper, ahogy a második rész is.Szerintem aranyos, érdekes, bár ez inkább elment volna első résznek.Azért persze igy is tarolt :D Többször is láttuk de nem lehet megunni.Lehetne több ilyen mese.

Hős6os
Hol nézheted: TV
Mackótestvér 2.
2006

2015.07.18 rhamus

Többet vártam. Sajnos lehet én raktam magasra a mércét ezért is kellett negatívan csalódjak. Egy ilyen filmet sokkal jobban is ki lehetett volna dolgozni. Azonban nem tették és nem is tetszett.

2015.06.29 drsolomon

Jó volt nézni ezt a sok édes karaktert, a néző szívébe lopják magukat humorukkal, emberiességükkel, jópofa stílusukkal. Sok kaland, küzdelem, gyerekeknek, felnőtteknek.

2017.09.30 koba1996

Én az előzmény nélkül láttam, és nekem így maximális élményt és boldogságot adott a történet. Talán az első rész után kicsit gyengébbnek éreztem volna, ahogy a kommentekből látom, de mivel ez az "előzmény", így mindenkinek tudom ajánlani önálló történetként is.

2017.07.04 gerda

Az első rész szerintem jobb de ezt sem érdemes kihagyni. Az alap karakterek hozzák a tőlük várható vicces és kedves jelenetek egyaránt de az első rész az igazi.

2017.03.21 Péter

Nehéz lenne eldöntenem, hogy a Szörny Rt. vagy a Szörny Egyetem tetszett-e jobban nekem, ugyanis mind a két film egészen zseniális és szórakoztató lett. Nem tudom megunni őket.

2015.08.20 Filmzabáló

Mi van akkor, ha nem elég a mérhetetlen szorgalom, hiszen szinte minden csak a kinézeten és tehetségen múlik? Akkor mit csinálsz? Hát nem adod fel! Semmiképpen! Ezt üzeni a nézőnek a Szörny egyetem is, és milyen jól teszi!

2015.06.01 *tünde

A párommal egy kellemes délutáni kikapcsolódás volt. Nem annyira rossz, mint amire számítottam. Az első rész azért jobban tetszett, de az összes folytatásos filmnél ez van. A gyerekeknek nagyon tetszett.