A pixar filmeket nagyon szeretem, és ez is egy kifejezetten jó mese, van mondanivalója, fordulatos, izgalmas, és szórakoztató. A második része is tetszett, bár az elsőhöz nem érhet fel, az annyira jóra sikeredett.
Sokáig nem néztem meg, valahogy nem keltette fel az érdeklődésem, aztán véletlenül láttam a második rész bemutatóját, ami alapján kedvet kaptam hozzá. Szerintem remek mese, nagyon aranyos történet, vicces, a szereplők nagyon szerethetőek. Imádtam.
Nagyon egyedi történet, imádtam kiskoromban. :D Aranyos film, szuper karakterekkel és egyedi történettel. 5*
Egy újabb fantasztikus Pixar alkotás! Eredeti, vicces mese szerethető karakterekkel. Nem csak gyerekeknek élvezhető. Én alig vártam a második részt. :)
Hát ezt a mesét se lehet megunni :) rengetegszer megnéztem már és mindig a kedvencek közt marad :) Nagyon cuki főszereplők, jó humor és kiváló alaptörténet, ettől többet nem is várok le egy animációs filmtől.
Aranyos, igazán szerethető mese remek karakterekkel, és teljesen egyedi ötlettel. Az animáció minőségéről meg azt hiszem kár is lenne szólni, remek volt :)
Roppant érdekes módot találtak egy régi animációs film folytatására. De a történet szerintem nem lett az igazi.
Ők csak ijeszgettek az elején de mikor találkoztak a kislánnyal ő örökre megváltoztatta az életüket, mert be látták hogy nem csak az ijeszgetésről szól valami hanem a szeretetről is.
Aki ezt kitalálta az egy zseni lehetett! nagyon jó animációja van a mesének, ezen kívül nagyon jó koreográfiája. Megunhatatlan. Mindenkinek ajánlom! :D
A Szörny Rt. nem egy klasszikus mesevilágot mutat be, mégiscsak szörnyekről van szó, akik a gyereksikításokból tartják fent a városukat. Ettől függetlenül jó néhány vicces és aranyos jelenetnek lehetünk szemtanúi. Szörnyen jó film! :)