Taxi 2

Taxi 2

Cikkek

2025.08.03 Leslie77

Tempós, könnyed francia akcióvígjáték, ami a sikeres első rész nyomdokain halad, ugyanazzal a szereplőgárdával és még több autós üldözéssel. A film stílusa friss, dinamikus, tele abszurd humorral, miközben a cselekmény ismét egyszerű: Daniel, a laza ... Több

2021.08.26 Laca//Ho/rr/oR//

Zidane mez, Peugeot és a...

Az ezredfordulót követően jött is a 2. rész, változatlanul a 98-as szereplőgárdával és a híres Peugeot rakétával. Sok újat és változatosságot nem hoz a film, de szerintem tartja azt az elképzelést, amit az első filmnél tartogattak. Ebben a részben éppen csak picivel másabb a forgatókönyv, viszont maga a humor, a kocsik, szóval az alaprecept ugyanaz. A kék Zidane mezes Daniel megint csak segít a rendőrségen és jó barátján, Émilienen. Gibert felügyelő hozza a tőle elvártat, de itt szerintem még jobb jeleneteket kapott, és többet bíztak rá már ebben a részben. Igazán vicces volt az állandó "nindzsáá" és a "japóóó" szóviccek erőteljes használata a japán védelmi miniszter és delegációja előtt a film közepénél. Nagy váratlant nem hozott, de szerintem tartotta a tőle elvártat, és egy újabb remek akció-vígjátékot kaptunk.

Nem lehet a színvonalat tartani, vagyis nagyon nehéz. Megpróbálták, de ez nem sikerült. Jó mozi, jók az autós jelenetek, ülnek a poénok, a csavar is megvan, de kissé laposabb, mint az első rész.

2017.07.24 Deku

A közönség nagy kedvenc sorozata a Taxi sorozat. Habár én nem tartozom ezen emberek közé hisz nem köt le. Az első rész is rémesen unalmas lett de ez túltesz rajta.

2017.08.03 Orosz István

A második rész szerintem, simán hozta az első rész sikerét. Talán még szerintem ütősebb, és poénosabb is mint az elődje. Jók benne az akció jelenetek, és maga az alap sztori is.

2019.07.30 Fekete Gandalf

A Taxi 2. a legméltóbb folytatások egyike, mind akcióban, mind minőségben, mind humorban tartja a szintet az elsőhöz képest, sőt humorban és abszurditásban talán veri is az elődöt. A német Mercis rablóbanda után egy másik nagy autós nemzet bűnözői, t... Több

2019.05.18 Ms. Akárki

Zseniális folytatás a franciáktól mint mindig. Imádom szinte az összes szereplőt. Elmebeteg rendőrségtől az eszes és gyors taxisofőrig. És persze a város látványát is tökéletes szemszögből mutatja be. Méltó folytatás és halálra nevetős ismét.

2018.03.26 szaka123

Jó film, de az első valahogy nagyobbat ütött. Erre a részre minden karakter visszatért. Ha valaki csak szeretne kikapcsolódni, akkor érdemes megnézni, de inkább az első vagy a harmadik részt ajánlanám.

2019.06.01 kevelin

az amerikai és angol filmpiar után szerintem a francia az amelyik a legjobb filmeket gyártja s sok olyan kerül ki innen amely meghódítja egész európát vagy a világot is. a taxi is pont ilyen. kellemes kis vígjáték sok bénázással melyet a taxis és a ... Több

2023.06.22 Gamehun638

Itt érett be igazán a franchise. A harmadik résznél már érezhető volt, hogy sokkalta több pénzből készült, de kicsit ötlettelenebbek lett.

2016.08.03 VFTS

Azon kivételes filmek közé tartozik, amiknél a második rész ugyanolyan jó, mint az első volt. Ismét nem a történet, hanem az a hihetetlen mennyiségű hülyeség ragadja magával az embert.

2024.02.22 Schumy1

Még több akciót zsúfoltak bele, maradt olyan, mint az első rész.

2016.02.14 doroffee

Hozta az első rész színvonalát is stílusát. Pörgős volt, akciódús, feszült, közben meg hozta a franciák bájos és kedves humorát. Nagyon bírtam ezt a részt is.

2016.04.27 ereln

Nagyon szórakoztató a film, mindenkinek bátran ajánlom. Érdekes, hogy mind a 4 rész ugyanolyan jól működik, valamit nagyon eltaláltak a karakterekkel, bárcsak jönne egy 5. rész is.