Tuti vígjáték és tuti színészi alakítás. Igényes vagyok vígjátékok terén így csak azt dicsérem ami tényleg meg is éri. Ez pont ilyen. Szinte örülök, hogy nem lett második rész belőle hisz nem jó élmény elrontani egy ennyire jó filmet egy borzasztó folytatással. Vígjáték imádók nézzék bátran.
Aranyos, vicces, tipikus amerikai vígjáték, amivel semmi baj nincs. Pont erre van szüksége néha az embernek, ha ki akar kapcsolni egy nehéz nap után, és szórakozna a fotelben ülve.
Zach Galifianakis és Robert Downey Jr. neve garancia a sikerre és a szórakoztatásra. A film rengeteg jó poénban és megnevettető jelenetben bővelkedik. Aki egy igazi jó és ütős poénokkal ellátott vígjátékra vágyik, nézze meg!
Jó film, nagy poénokkal, jelenetekkel, klassz karakterekkel és beszólásokkal. Imádtam benne a színészeket, az elejétől a végéig feldobott, kikapcsolt.
Hát ez szörnyen gyenge vígjáték, bár szinte poén nélküli teljesen, úgyhogy nem tudom mennyire találó a vígjáték kategória. Ennél sokkal de sokkal jobb régi vígjátékokat lehet találni, inkább azt nézze aki ide keveredik. Egyszerűen siralmas ahogy megírták ez a történetet.
Nathalie Fay-re már a Másnaposokban felfigyeltem, eléggé, hogy is mondjam... Dekoratív. Ott recepciós volt, itt repülőgép-utaskísérő. Remélem lesz egyszer főszereplő is!
Egy zseniális vígjáték. Röviden így lehetne leírni. Azonban ez nem elég. Összeraktak két olyan színészt akik ontják a jobbnál jobb poénokat és a percek ezáltal csak úgy repülnek. Imádtam mindig is mindkét emberkét így nem volt nehéz megkedvelni. Szerencsére a film is csodás így nem maradt bennem rossz érzés. :)
Van benne egy-két valóban élvezhető, jó poén, de összességében elcsépelt, nem sokat mondó vígjáték. A színészek sem a legjobbak benne, szóval sokat ne várjatok tőle, teljesen közepes, kihagyható film.
Nem igazán jött be a film. Nagyon nem tetszik a humora, a stílusa, inkább gusztustalan mint vicces. Nem nézném meg újra, gyenge alakítás, csalódás volt!
Ez csak egy Másnaposok film koppintás akar lenni, de ez a film még meglepően jól működik. Ütős humor, jó poénos színészek és eredetinek mondható történet. Izgalmas és remekül megoldják a feltűnő történeti bakikat is, ami igazi csoda, ha megnézzük többször.
Ez egy kegyetlen oltári film. Tele van poénokkal és az ember csak röhögni tud rajta. Eszement kis sztorit kerekítettek. A maga kategóriájában kiemelkedő alkotás mind Robert mind Zach részéről.
Robert Downey Jr. miatt kötelező darab minden rajongónak, vagy aki szereti Vasember karakterét mit én. De ez a vígjáték nagy másolás, koppintás. Nem ad hozzá a tipikus ilyesmi történetekhez semmi újat és allig vannak poénok benne. nagy csalódás volt.