Részben fekete humorral fűszerezett road movie vígjáték a Másnaposok alkotójától, ami két teljesen különböző férfi különös kalandjáról és barátságáról szól. Charlie Sheen cameoért plusz pont. Nekem tetszett, és lehet, máskor is megnézem.
Igazán ütős vígjátéknak mondanám. Szuperek a főszereplők benne és jól fel van építve a sztori is. Minden vígjáték kedvelőnek ajánlom.
Jó kis vígjáték. Aki szereti a kétszínész filmjeit, az nem fog csalódni ezúttal sem. Két nagyon ellentétes karakter kényszerül egy hosszú útra, s végül mindkettő jelleme valamelyest átalakul. Így nemcsak egy road movie-t tisztelhetünk a filmben, han... Több
Izgalmas és humoros túrára invitál minket Robert Downey Jr. és Zach Galifianakis duója. Ráadásul nagyon jó párost alkotnak, bár utóbbi csak azt a karaktert hozza, amit megszoktunk a Másnaposokban, még is nagyon jól megdobja a film hangulatát.
Nagyon jópofa vígjáték vannak benne ütősebbnél ütősebb poénok. Mondjuk mikor mesél a zebra elméletről na ott besírtam. Jó a története is én szerintem második, és harmadik rész is jöhetne, van benne bőven lehetőség. A két színésznek amúgy is zseniális filmjei vannak.
Az átlagosnál kicsit azért jobb, de nem egy nagy durranás ez a vígjáték. A kötelezőket hozza megnevettet és folyik a saját medrében. Szeretem de nem a kedvencem.
Kicsit másnapos koppintás érzete van a filmnek de az ütős poénok miatt még ezt is megbocsáltja az ember a filmnek. Kifejezetten kellemes kikapcsolódás volt, szétröhögtük magunkat a családdal. Robert Downey Jr. pedig csak hab a tortán. Zach Galifianak... Több
Biztosan sokan találták fárasztónak ezt a filmet, én mégis nagyon jól szórakoztam rajta. Kicsit idegesítőek a srácok, de pár poénnál könnyesre röhögtem magam. Nekem ennyi már elég is ahhoz, hogy átlag felettinek tartsak egy vígjátékot. Értékelésem: 7,5/10 pont.
Nagyon jó film volt. A színész páros (Robert Downey Jr., Zach Galifianakis) nagyon el lett találva, remekül kiegészítik egymást. Hatalmas poénok vannak benne, érdemes megnézni!
Nem egy eget verő vígjáték, de azért szerettem, voltak benne jó poénok és kimagasló jelenetek. Robert Downey Jr.-nak jól állt a szerep.
Robert Downey Jr. itt is jó volt, de szerintem átlagos vígjáték, voltak benne azért jó poénok, de a sztori elég gyenge. Nekem mondjuk a Másnaposok (ugyanaz a rendezője) sem ütött akkorát, mint sokaknak. 6/10-re értékelem, kis délutáni filmezésre jó lehet.
A poénok nagy része kínosan erőltetett ugyan, de a színészi munka mégis fel tudja javítani őket. Ezzel együtt volt pár nagyon eredeti és meglepő humorbomba. Zach Galifianakis-t sokat tesz a film érzelmi mondanivalójához. Az párbeszédek megfelelő mennyiségben reprezentáltak, és magyarázzák a történéseket. Ajánlom!