Újra megcsörren a telefon. A Blumhouse 2022-ben bemutatott Fekete Telefon című horrorja hatalmas sikert aratott világszerte.
A folytatás négy évvel játszódik az első rész eseményei után. Finn, aki ekkor már 17 éves, továbbra is küzd a múltjával. Testvére, Gwen, 15 évesen rémálomba illő hívásokat kap az ikonikussá vált fekete telefonról, és látomásokat él át három üldözött fiúról egy téli táborban.
Gwen elhatározza, hogy kideríti, mi történik – így meggyőzi Finnt, hogy viharos időben együtt látogassanak el a táborba. Ott sokkoló és sorsfordító felfedezést tesznek: a Grabber, akinek rejtélyes erői még a halála után is működésben vannak, valamiképp szoros kapcsolatba került a családfájukkal.
A két testvérnek immár össze kell szednie minden bátorságát, hogy szembenézzen a már nem csupán fizikai értelemben vett ellenséggel.
Csillag Lajos)
A Scott Derrickson 2021-ben megjelent nagy sikerű Fekete telefon című horror folytatása.
Csillag Lajos)