Nem ezt vártam Owen Wilsontól, de nagyon pozitívan csalódtam. Eddig csak könnyed limonádékban láttam, de ez után a film után már máshogy nézek rá. Nagyon hiteles volt ebben a szerepben, bár be kell, hogy valljam, idő kellett, hogy hozzászokjak ehhez ... Több
Igen jó akciófilm, végig lekötött, nagyon izgalmas menekülős mozi! Nem kerül be a legjobbak közé, de az akciómozik kedvelőinek mindenképpen érdemes megnézni.
Nagyon mély nyomot hagyott bennem a film, egész idő alatt összeszorított kézzel ültem, a gyomromban és a torkomban gombóccal és vártam, mi lesz a vége. Igen sokkoló, feszült film.
Látványosan, hatásosan szemlélteti és tükrözi azt, hogy milyen rettenetes egy világban is élünk. Egy olyan világban, ahol igazából sehol sem vagyunk biztonságban. A téma erősen csábít arra, hogy írásomba említést tegyek a jelenlegi aktuálpolitikára, ... Teljes kritika
Tipikus amcsi katasztrófafilm, csak a természet helyett, itt a gerilla kommandó pusztít. Túl sok az utolsó pillanatos megmenekülés, ám néhol meg képes feszültségteremtésre.
Sok volt a filmben az erőszakos jelenhet, ezt túlzottnak éreztem. Egyébként elsőosztályú, izgalmas, lebilincselő film, hiteles és átélhető a nagyszerű színészi alakítások és dramaturgia miatt.
Remek alkotás lett, bármikor szívesen újra nézném.Kellemes kis időtöltést nyújt az egész családnak. Azt gondolom, hogy ennél jobban nem tudták volna vissza adni amit kigondolt a készítő. Nekem legalábbis azt adta amit elvárnék egy ilyen szintű filmtől.
Sokszor kaptam azon magam, hogy visszatartom a levegőt, és görcsben áll a gyomrom az izgalomtól. Nagyon-nagyon jó film!