A védelmező

The Equalizer

2015.03.08 laca555

Nekem unalmas volt, túl hosszú és nem olyan pörgős. Sokkal jobb filmjei is vannak Denzel Washingtonnak, nálam ez nem jött át.

2015.07.30 aria76

És már megint Washington... Majdnem Kiképzés szinten van a film. :) Nekem tetszett. Mondjuk tőle azért el is várható a teljesítmény, több filmmel is magasra tette a lécet.

2016.02.06 feri1

Nagyon oldschool történet... van egy visszavonult szuperzsaru, akiből a rosszfiúk előhozzák az akcióhőst, aztán Denzel Washington végigmegy a brigádon a legkülönbözőbb fegyverekkel, miközben egy kiscsaj sír. Ehhez képest egészen fogyasztható csomagolást bírtak keríteni ennek a százszor is elhasznált sztorinak.

2015.02.09 Szilva89

Fantasztikus film 10/10, azt adja, amit egy akció filmtől elvársz. Van feszültség, izgalom és megy a film, nem unalmas, egy olyan jól megkomponált akciófilm, amilyennek lennie kell. Denzel Washington jutalom játéka, Chloe Grace Moretz, mint megtérő u... Több

2015.05.30 eastady

A film kellemes kikapcsolódás volt számomra. Azt viszont hozzá kell tennem, hogy 1 jelenet volt ami elvitte a hátán az egész filmet. Folyamatosan az van az ember előtt. Egyből ez ugrik be neki, ha erről a filmről van szó. Ez viszont 132 perchez kevés.

2015.12.30 luksa10

Vegyes érzelmeim vannak a filmmel kapcsolatban. A színészek teljesítményével maximálisan meg vagyok elégedve, de a rendezés lehetne egy kicsit jobb, egy kicsit kevésbé sablonos. Így viszont egy klasszikus akciófilmet kapunk, ami nem baj, ami sajnos nem bír kiemelkedni a B kategóriás filmek tucatjai közül.

2015.02.11 Mr Barista

Denzel nem panaszkodhat egy nagyon jó történetet kapott feladatul amit aztán tökéletesen és jól játszott el.Egyszerüen imádom az ilyen filmeket tele akcióval fordulatokkal csattanóval csak ajánlani tudom nálam 10/10 már vagy 5X megnéztem!

2016.07.17 Lengyel Roland

Nekem az eleje kicsit úgymond unalmas volt, mert nem volt benne semmi történés csak mindig az a monotonitás. Aztán egyszer csak elindult a történet és onnantól nem volt megállás. Bátran merem mindenkinek ajánlani!

2015.01.26 szszisz

Hihetetlenül kellemes csalódás, bár Denzel Washington személye és játéka nekem alapvetően mindig is átjött. A film lassan kibontakozó, de a vége elképesztő lett, már ami az akciót, a vért és a kreatív kiiktatási módszereket illet. :) A film tanulsága... Több

2015.01.23 greti

Nagyon jó film, bár nekem kicsit sok benne a véres jelenet. Denzel Washington nagyon jó színész,már csak ezért is megnéztem a filmet.