Én akárhogy akartam nem értrttem ezt a filmet, se a sztorit, se a történéseket..unalmas volt, vontatott, és olyan se füle se farka. Nem lett a kedvencem
Szívbemarkoló történet apa és fia kapcsolatáról. A történetet már csak a színészi játék tudja felülmúlni. Nagyon jók az apró, de annál inkább feszültségoldó jelenetek, amik nem zökkentik ki a mozgóképet néző személyt a drámai hangvételből. Itt is el lehet mondani azt az igazságot, hogy bármilyen ok is az, ami szétválaszt egy családod, addig kell keresni a megbékélés lehetőségét, amíg nem túl késő.
Nem megszokott szerepben Robert Downey Jr, de hozta a formáját, ahogy kell! Igazán szép film! Egyszerre érzelmes, humoros, szomorú, elgondolkoztató na és szórakoztató! Az egyetlen bibi, Downey barnára festett haja, ami nem lett az igazi, sőt borzalma... Több
Végre egy olyan film,melyben nem beszélnek csúnyán,nincsenek mindenféle szemkápráztató efektek,trükkök,mely megszabadít a gondolkodástól. A mai divat: trágár beszéd lehetőleg minden mondatban, ha kasszasikert akarnak. Nekem tetszett. Szereposztás kiváló. Történet kiváló. Még több ilyet kellene...
Ez a film jól mutatja, milyen az, amikor Robert Downey Jr. kiesik a megszokott szerepből. Igen, benne nem egy Vasembert kell látni, hanem egy őstehetséget, ahogy ez a filmje is mutatja.
Egy kiváló családi dráma okosan felépítve és tálalva. Engem lekötött, komoly volt de mégis belecsempészték a humort. RDJ kisujjból hozza a gőgös nagymenő szerepét, Robert Duvall pedig megérdemelte azt az Oscar-jelölést, hatalmasat nyújt. A film vége ... Több
Nem tetszett, nekem nem ilyen egy jó dráma, egyáltalán nem éreztem át az öreg bíró és a fia problémáját. Túl hosszú is, elpazarolt két óra volt az életemből.
Robert Duvall játéka tetszett legjobban a filmben a színészek közül mert egyedi és összetett, megragadt a színészi játéka. Izgalmas és jó dráma. Tetszett hogy sablonoktól és felesleges üresjáratoktól mentes volt a film.
Ez a film erősen alul értékelt alkotás. Hibája talán annyi volt, hogy néhány helyen laposabb volt. Ezen felül viszont egy jól kidolgozott, szép grafikájú és még vicces film is lett.
Na bátran írhatom, hogy nem sűrűn láttam ehhez foghatót. Csak sajnos ez nem a jó értelemben véve kell venni. Teljesen alul teljesített a film mindentéren. Ha lehet nem ismételném meg.