Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
71
Filmadatlap
 
31
Szereplők
80
Vélemények
23
Képek
3
Videók

Vélemények: Kéjlak (2014)

 
bettina50   2019. 10. 09.

legújabb vélemény

Vacak.

 
mamiéstöti2   2017. 08. 17.

Érdekes film, de sokkal többet várt az ember ettől a filmtől. Minden adott volt egy csúcsmozi készítéséhez, valahol mégis félresiklott a dolog. Egyszer nézhető.


 
indingo   2017. 04. 11.

Az eredeti ötlet holland, az amcsik csak lemásolták szokás szerint bár ez a verzió, szereposztás nekem személy szerint jobban bejött. Érdekes a sztori.

 
Bogi87   2016. 05. 27.

Nagyon jó sztori, szépen felépítve.

 
Deku   2017. 10. 22.

Nem tudok elmenni afelett a tény felett, hogy semmi hibát nem véltem felfedezni benne. Ez a film valóságos gyöngyszem, tökéletes volt minden téren, a karakterek nagyon szuperek, a történet pedig bitang erős és szórakoztató.

 
Szilonka   2016. 04. 08.

Az alaptörténet jó, a történetvezetés néhol picit homályos és a közepe picit unalmas. Azt persze nem tudom megbocsátani, hogy a sztori egy az egyben lopott. Meg lehet nézni, mert nem rossz, de aki látta az eredeti filmet azt hagyja ki ezt.

 
andor50   2016. 04. 18.

Meglepően sok fordulat van ebben a filmben, és ez a legnagyobb erőssége. Az alapkoncepció megfogott, persze biztosan többet is ki lehetett volna hozni a dologból, de ennek ellenére teljesen korrekt kis filmet kaptunk. A karakterek is jók és a színészek is. Mindenképp megnézni legalább egyszer.

 
TomÁcs   2018. 04. 14.

Tarts közel az ellenségeidet, úgy mintha a barátaid lennének. Folyton másra terelődött a gyanú, holott a szemünk előtt játszódott minden. Izgalmas film.

 
VvV   2016. 05. 17.

Végig izgalmas volt és érdekes a története. A szereplők is jó választásnak bizonyultak. Jó volt.

 
hsanya182   2016. 01. 07.

Egyszer érdemes megnézni, mert egy pörgős, fordulatos és agyalós film! Nem biztos, hogy sikerül eltalálni ki lesz a rejtélyes gyilkosság mögött, mindenki gyanus és több csavar is van benne! :) A film felépítése "Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot" című sorozatéhoz hasonló.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 26.

Érdekesnek és izgalmasnak tűnt az alapkoncepció, de sajnos nagyon lassú és unalmas az egész film. Vontatott és a történet majdnem egésze rögtön az első percben sejthető. Egyedül James Marsden alakítása miatt érte meg számomra megnézni.

 
Bazzzsi   2017. 10. 23.

Egy korábbi filmet leporoltak, kicsit feltúrbóztak és beamerikásították. Ha ezeket nem tudom, akkor tetszik is. Érdekes titkokat rejt a film, ahol nem tudhatod, hogy a barát és ki az ellenség.

 
Lonka   2016. 02. 19.

Ha először ezt és nem a ez eredeti filmet látja az ember, akkor még érdekes is lehet. Nem értem mit éreznek ekkor az amcsik, amikor egy az egyben lemásolnak egy korábi, más ország által már megcsinált filmet.

 
Timcsi   2019. 01. 22.

Minek ellenség, ha vannak barátaid. A történetében voltak hibák, de ezek ellenére is egy élvezhető darab.

 
Greeta   2019. 07. 29.

Jó kis film volt, bár koppintás az egész. A története szövevényes, nem lehet tudni ki áll a dolog mögött és a végéig megtartja a feszültséget.

 
kevelin   2019. 06. 02.

nem értem igazán ezt a közepes besorolást. szerintem egy nagyon fordulatos, izgalmas thrillert raktak össze ahol tulajdonképpen az utolsó percekig képtelenség rájönni ki a gyilkos. de azért a férfi nem itt sem hazudtolta meg magát

 
petraszab   2019. 04. 22.

Minek ellenség az embernek, ha vannak barátai is? A film jól kavarja a szálakat.

 
Milanman   2017. 11. 28.

Ha 2008-ban a belgák, majd 2010-ben a hollandok nem csinálták volna már meg ezt a filmet, amit az amerikaiak kottára, jelenetről jelenetre lemásoltak, akár azt is mondhatnánk, hogy egy jó, izgalmas krimi, de így (ismerve az eredetit) csak egy epigon, ami, mivel semmit nem tesz hozzá, alig élvezhető. Egy eleme tetszett, a lezárás. Itt legalább hoztak valami újat.

 
kissjanos21   2016. 01. 07.

Imádtam ezt a filmet. Jó a történet, nagyon szeretem az ilyeneket, amikben sok a csavar és csupán a legvégén tudod meg az igazságot, ami teljesen más, mint amire a film közben gondolsz. Viszont az ilyen filmek nem azonnal az elejétől pörögnek, mivel lépésenként kell felépíteni a történetet. A színészi játék zseniális, mindenkinek csak ajánlani tudom.

 
moov18   2016. 03. 07.

Egészen izgalmasan indított. A film menete folyamatosan egyre feszítettebb, ahogy közeledünk a végéhez. Két szálon folynak az események: egyszer a jelenben vagyunk, mikor is a kétségbeesett kéjlak tulajdonosok egyezkednek az ágyon fekvő hulla fölött, másodszor pedig folyamatosan visszatekintgetünk a múltba. Ez azért is jelentős a mozi szempontjából, mert míg a film elején mindenkit ártatlan, ma született báránynak tartunk, addig ezekből a jelenetekből megtudhatjuk, hogy itt tulajdonképpen senki sem tiszta. A feszültség kézzel fogható, van egy nyomasztó hangulata. Talán főként azért mert az öt srác közül bárkire ráfogható lett volna a gyilkosság, bárkit eltudtam volna képzelni. A néző agytekervényei persze kattognak, forognak ezerrel, azon tanakodunk vajon ki lehetett a hunyó. Én még arra is gondoltam, hogy talán a feleségek rájöttek a titokzatos lakásra és így forraltak bosszút. Azonban a vége ennél jóval bonyolultabb. Legalábbis én értetlenkedve pislogtam akárcsak egy hal a szatyorban. Mikor azt gondolnánk, hogy megtudtuk ki a felelős rájövünk, hogy mégse. Tulajdonképpen egy dupla csavarral kapjuk meg a választ a végén, és mit ne mondjak engem mellbe vágott. Érdemes tehát a 108 percet valahogy átvészelni, egyrészt olyan élményben részesít, ami a mai thrillereknél abszolút egyedülálló. Másrészről pedig a zárás eléggé ütős lett. Én csak ajánlani tudom.

 
jencike1985   2016. 10. 24.

Csavaros, gondolkozós kis film. Nem lehet tudni ki lesz a gyilkos a végén. Szerintem nagyon jó kis film lett. Teljesen maga alá von a film és feszülté tesz mert tudni akarod ki a gyilkos. Remek film 4 csillag.

 
gazsika1978   2016. 04. 25.

Jó ez a film, nagyon tetszett, izgalmas, végig leköti a figyelmet, és igencsak tele van jobbnál jobb csavarokkal. Jó a történet, sok a csavar és csupán a legvégén tudod meg az igazságot, ami teljesen más, mint amire a film közben gondolsz. A színészi játék zseniális, mindenkinek csak ajánlani tudom.

 
Hablaty   2016. 10. 14.

Nem rossz film annak, aki nem látta azt amiből készült. Érdekes sztori, kisebb hibáktól leszámítja jó történetvezetés.

 
Timo93   2018. 09. 05.

A story rendben van egész érdekes de valamiért úgy érzi az ember hogy ebből többet is kilehetett volna hozni. A csavar nem meglepő volt hanem inkább gyenge de ez a film ettől még nem rossz. Karl Urbannak zseniális az alakítása jól hozza a "negatív" karaktert. Már miatta is megér egy próbát.

 
FarZoo   2015. 03. 29.

Középszerű film , egyszer nézhető. kicsit sablonos sztori, de vannak látványos részek. egynek elmegy, de sokat nem kell várni tőle!

 
Edeske   2016. 06. 13.

Nekem csalódás volt a film. Összességében gagyi. Thrillernek nem is mondanám mert nem volt benne izgalom, feszültség. Kár volt moziban megnézni. Kiszámítható!

 
kovi23   2015. 02. 25.

Öt nős férfi közösen kibérel egy elegáns penthouse-t titkos légyottjaikhoz, hát igen az ötlet 5/5 pont, mivel ez totálisan igazság alapú is lehet ( legtöbb esetben az is), csak az a baj, hogy szóról szóra ugyanaz, mint a 2010-es verzió, lényegében le lett másolva csak más szereplőkkel. Egyszer nézhetős kategória nálam.

 
Acropolis   2017. 03. 06.

Gyenge, kiszámítható film. Nem jött be. A hangulata sem tetszett a filmnek és egyáltalán nincsenek meg azok ahatások, amiket egy jó thrillertől elvárna az ember.

 
adamkatka   2016. 06. 13.

A kivitelezés és a karakterek amatőrök, nem hozta számomra azt az élményt, amit a bemutatója ígért. A látvány és a dekoratív karakterek mögül hiányzik a minőségi tartalom. A történet kiszámítható.

 
Henczi   2015. 03. 31.

Középszerű, nem rossz film. Vannak benne izgalmas részek, de inkább agyalósnak mondanám és fordulat is van benne. Viszont sok hasonló film van, újdonságot nem igazán adott. Közepes, egyszer nézhető.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.