Voltak benne nagyon látványos jelentek. Izgalmas, nem túl unalmas film. Bár az igazat megvallva nem biztos, hogy a többször nézhető filmek táborát erősíti.
Ezt a filmet egymás után háromszor megnéztem ugyanazon a napon! :D Egyszer egyedül, aztán a pasimmal azt hazudva, hogy még nem láttam, ezután megnéztem anyuékkal is XD Mindannyiunknak tetszett, szép a látványvilág, jol fel van építve a film
Jaaaj de imádom ezt a filmet! Nem is tudom, van-e értelme részletezni, úgyhogy inkább megkérdezem, hogy kiszúrtátok-e a magyarországi Korda Filmsúdió és Filmpark bejáratát a filmben. Na? ;)
mindenképp egy kihagyhatatlan moziélmny. Mondják, hogy nincs benne nagyobb tanulság, de az interstellar után nem ártott meg senkinek egy ilyen sem :D egyébként a stáblistában csak én figyeltem fel rá, hogy több, mint a fele magyar? :D
Ritkán sikerülnek olyan jól a könyvadaptációk, mint ez. Fordulatos és szórakoztató volt, az érzelmes részek is remek hangsúlyt kaptak benne, nem is beszélve a kitűnő színészi játékról.
Az Apollo 13 óta egyetlen egy filmet sem tudnak csinálni ebben a műfajban, ami azt űberelné. Tudom, elfogult vagyok, dehát ez van. Ettől függetlenül az alapörténet jó.
Vontatott, unalmas film, több mint 2 óra szenvedés, ezt kb. 1 órába bele lehetett volna sűríteni, semmi izgalom. Nem értem, miért vannak ezért a filmért annyira oda. Ezt jobban is meg lehetett volna csinálni.
Remek film, Matt Damon odatette magát. Talán az eddigi legjobb olyan filmje, amiben megmentik őt. Ridley Scott is még mindig nem tud rosszat alkotni. 5 csillag!
A moziba láttam. Utóbbi idők legjobb űrhajós filmje. Sőt a műfajában a legjobb!! Sci fi,talán kevéséb jellemző rá,viszont annál több poén van benne,de csak normálisan izlésesen a helyzet adta módon és egyátalán nem erőltetve. Az oscar díjas Csilla... Több
Nem csípem Matt Damont, de itt azért drukkoltam neki, hogy életben maradjon. Nem mellesleg szórakoztató is volt.
Elképesztő volt számomra, hogy RIDLEY SCOTT ehhez a nevét adta. Sok pénz, szép látvány, de tipikusan nyálas tudós-macsós amcsi ömlengés. Nagy csalódás volt.
Na, hát a Prometheus és az Exodus után Ridley Scott végre valami igazán erőssel rukkolt elő. Remek film lett, látványos, izgalmas, lebilincselő, Matt Damon pedig rendkívül hitelesen alakítja Mark Watneyt. Simán az év sci-fije!
Kicsit aggódtam, hogy mi sül ki abból, amikor Matt Damon-t 88-adszor is megmentik, de ez is remek volt! Humoros, érdekes, izgalmas! Meg fogom nézni még biztosan.