Sajnos nekem nagyon nem tetszett ez a film és elmondom miért, olvastam előtte a könyvet...sajnos. Pedig a látványvilág ott volt és még azt is meg merem kockáztatni, hogy ha nem olvastam volna előtte a könyvet még jónak is találtam volna de így nagyon... Több
Meglepően jóra sikerült szerintem, teljesen elégedett voltam, miután vége lett. A Mars megjelenítése tényleg eszméletlenül látványos lett! Annak ellenére, hogy egyértelmű a végkifejlet izgalmas volt, Matt Damon is meglepően jó volt benn, a rendezés király, szóval egész jó kis film ez!
Zseniális film. Emberi léptékű, és mégis brutál jó atmoszférával rendelkező sci-fi. Matt Damon király, de a rendező császár.
A könyvet nem olvastam, de a film önmagában nagyon szórakoztató. Főleg abba durva belegondolni, hogy 10 év múlva a történet akár meg is történhetne.
Szegény Matt Damon mindig bolygón ragad (lásd. Csillagok között). Nagyon tetszett, 3D-ben pedig kiemelkedően jó volt. A végén ahogy összefoglalja mit élt át azt akkor és ott én megértettem. Kicsit hosszú volt, de a színészi játék kárpótolt.
Ezt a filmet egymás után háromszor megnéztem ugyanazon a napon! :D Egyszer egyedül, aztán a pasimmal azt hazudva, hogy még nem láttam, ezután megnéztem anyuékkal is XD Mindannyiunknak tetszett, szép a látványvilág, jol fel van építve a film
mindenképp egy kihagyhatatlan moziélmny. Mondják, hogy nincs benne nagyobb tanulság, de az interstellar után nem ártott meg senkinek egy ilyen sem :D egyébként a stáblistában csak én figyeltem fel rá, hogy több, mint a fele magyar? :D
Ritkán sikerülnek olyan jól a könyvadaptációk, mint ez. Fordulatos és szórakoztató volt, az érzelmes részek is remek hangsúlyt kaptak benne, nem is beszélve a kitűnő színészi játékról.
Az Apollo 13 óta egyetlen egy filmet sem tudnak csinálni ebben a műfajban, ami azt űberelné. Tudom, elfogult vagyok, dehát ez van. Ettől függetlenül az alapörténet jó.
Kicsit aggódtam, hogy mi sül ki abból, amikor Matt Damon-t 88-adszor is megmentik, de ez is remek volt! Humoros, érdekes, izgalmas! Meg fogom nézni még biztosan.
Vontatott, unalmas film, több mint 2 óra szenvedés, ezt kb. 1 órába bele lehetett volna sűríteni, semmi izgalom. Nem értem, miért vannak ezért a filmért annyira oda. Ezt jobban is meg lehetett volna csinálni.