Elképesztő volt számomra, hogy RIDLEY SCOTT ehhez a nevét adta. Sok pénz, szép látvány, de tipikusan nyálas tudós-macsós amcsi ömlengés. Nagy csalódás volt.
Na, hát a Prometheus és az Exodus után Ridley Scott végre valami igazán erőssel rukkolt elő. Remek film lett, látványos, izgalmas, lebilincselő, Matt Damon pedig rendkívül hitelesen alakítja Mark Watneyt. Simán az év sci-fije!
A könyv is remek volt de a film...tempósabb ütősebb és minden a helyén volt, én emelem kalapom. Nagyon remek lett. A főszereplőt pedig senki sem tudta vna jobban eljátszani!!!!!!!!!!
Kellemesen csalódtam. Nagyon jó kis film volt, végig pörgős, a telefonomhoz sem nyúltam, hogy nyomkodjam. Matt Damon alakítása fantasztikus, Nagyon mókás beszólásokkal. Jessica Chastein csodatos színésznő, a legénységgel együtt szívig hatoló alakítás... Több
Jó kis film a hossza ellenére is ! Matt Damon jól játszotta a szerepét. Kis humor is belefért szerintem bőven.
Imádom. Amióta először láttam, ami nem most volt, ez a kedvenc filmem. A szereplők, a történet, a zene. Egyszerűen imádom.
"Mark Watney, űrkalóz" Röviden: Számkivetett a Marson. Próbálkoztam a könyvvel, a hangoskönyvvel de egyiknél sem jutottam túl messze. A film hatalmas! Szórakoztató, érdekes, vicces és amikor komolyan veszik a "bármikor meghalhatok, egyedül vagyok, n... Több
Ha eléggé beleéljük magunkat, nem egy unalmas film. Ha volt is pár unalmas rész valahogy eltörpült amellett, hogy valaki 1 éven át unatkozik egy bolygón. 1 órát vár egy üzenetre, egyféle zenét halgat, minden nap ugyanazt eszi. Tényleg nem túl izgalmas de végig leköti az embert.