85% 156 szavazat
The Mist

The Mist

The Mist
Filmadatlap
8
Vélemények (8)
43
Szereplők (43)
15
Képek (15)
4
Videók (4)
8
Érdekességek (8)
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum
Lejátszás
Greeta  

Sorozat áttekintés

1. évad (2017) - 10 epizód

Hol nézheted

Okezie Morro
Okezie Morro
Alyssa Sutherland
Frances Conroy
Alyssa Sutherland
Okezie Morro
Alyssa Sutherland

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2

Stephen King egyik legsikeresebb könyvéből már készült korábban filmes adaptáció a sorozat azonban egyben a történet újragondolása is, amelyben egy kisvárosra egy rejtélyes köd ereszkedik, elszigetelve azt a külvilágtól. A köd leple alatt pedig különös események veszik kezdetüket, amelyek egyre… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2017.06.22. | Netflix (2019.08.07.)
 
2023.12.22 Robinson76

legújabb vélemény

Jött a köd, és homályba szökött

A The Mist szereplői egy kisvárosban rekednek, mert egy mindent beborító köd zárja el őket a külvilágtól. A sorozat nem viszi túlzásba, csak a kisvárosra fókuszál, mindössze három helyszínen játszódik a történet, amelyben az újraegyesülni vágyó főhősök szemszögéből mutatja be a történetet. Bár a széria végig lebegteti a háttérben a misztikumot, racionális magyarázatot találni ezekre a kérdésekre végül nemigen fogunk... Így nem is lehet más az osztályzatom, mint: hármas alá... háromszor.

1
 
2020.08.27 Greeta

Nekem minden jöhet, ami Stephen King. A nagy filmet is láttam az is nagyon tetszett. A sori más, de az atmoszféra és a rejtély, a félelem az ismeretlentől itt is megvan.

1
 

Úgy ültem le, hogy kétségeim voltak a filmmel kapcsolatban. Szerencsére a tíz epizód szépen felépítkezik, és jól bemutatja a lakókat és életüket. Belengi a misztikum és a titokzatosság. Jók a képek, rendben és egyben van minden.

1
 
2020.08.20 indingo

SK könyvét nem olvastam, így nem tudom hogy a nagyfilm vagy ez a sorozat áll közelebb az i gazsághoz, mert tök más a kettő. Érdekes volt ez is, bár kár hogy nem készült belőle több évad.

1
 
2020.09.07 Timcsi

Tetszett, hogy többféle nézőpontot mutat be a sorozat. Azt, hogy ki hogyan éli meg a történteket, ez mindenkiből mást hoz ki.

0
 

A sorozat a Spike-on debütál a nagyközönség előtt június 22-én.Szerző: hp

#1
 

A sorozat alkotója, az EW-nek adott interjújában elmondta: "Úgy gondolom, nagyon is időszerű volt készíteni egy sorozatot arról, hogyan viselkednek az emberek, amikor elvakítja őket a félelem. Körbenézünk a világban, és azt látjuk, hogy mindenki azt keresi, kit hibáztathat, vagy valaki, aki elvezeti őket az ígéret földjére. Találnak másokat, akiket gyűlölhetnek, a nemük, a fajuk, vagy a hitük miatt."Szerző: hp

#2
 

A sorozat alapjául szolgáló könyv mindössze 200 oldalas, és egyetlen helyszínen játszódik. Szerző: hp

#3
 

A The Mist első évada 10 epizódból épül fel. Szerző: hp

#4
 

A hivatalos poszter az EW (Entertainment Weekly magazin) hasábjain jelenet meg.Szerző: hp

#5