Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

The Mist (2017)

The Mist
Filmadatlap
 
43
Szereplők
7
Vélemények
15
Képek
4
Videók

Galéria (15)

Okezie Morro
Okezie Morro
Alyssa Sutherland
Frances Conroy
Alyssa Sutherland
Okezie Morro
Alyssa Sutherland

Videók (4)

 
jfruzsi97   2020. 09. 25.

legújabb vélemény

0

Nekem tetszett a sorozat. Már tudtam nem lesz ez rossz, mivel Stephen Kingnek benne van a keze. Jól összehozták a környezetet, a fordulatokat benne. Érdemes megnézni. Sajnálom, hogy nincs több évad.

 
indingo   2020. 08. 20.

1

SK könyvét nem olvastam, így nem tudom hogy a nagyfilm vagy ez a sorozat áll közelebb az i gazsághoz, mert tök más a kettő. Érdekes volt ez is, bár kár hogy nem készült belőle több évad.

 
Greeta   2020. 08. 27.

1

Nekem minden jöhet, ami Stephen King. A nagy filmet is láttam az is nagyon tetszett. A sori más, de az atmoszféra és a rejtély, a félelem az ismeretlentől itt is megvan.

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 07.

0

Úgy ültem le, hogy kétségeim voltak a filmmel kapcsolatban. Szerencsére a tíz epizód szépen felépítkezik, és jól bemutatja a lakókat és életüket. Belengi a misztikum és a titokzatosság. Jók a képek, rendben és egyben van minden.

 
Timcsi   2020. 09. 07.

0

Tetszett, hogy többféle nézőpontot mutat be a sorozat. Azt, hogy ki hogyan éli meg a történteket, ez mindenkiből mást hoz ki.

 
HannaK   2020. 09. 21.

0

Jó kis sorozat lett főként azoknak, akik vaktában kezdik elnézni és nem ismerik az előzményeket. Lassan bontakozik ki és lesz véresen komoly a sori.

 
ConnorEvandes   2019. 09. 23.

0
The Mist 2017

This Series was sad it was a mini series this was a really awsome one I had never been soo scared beacuse my favourite charachters all them die I never seen something good like this (THANKS STEPHEN KING AND THE OTHERS THE MUSIC AND EVERYTHING WAS AWSOME I NEED A SEASON 2 PLS OR SOMETHING LIKE THAT) Kevin,Jake,Alex,Eve,Connor,The Old Lady Going crazy awsome mini series I need more like this I am sad it's ended too early

 

A sorozat a Spike-on debütál a nagyközönség előtt június 22-én.

(hp)
 

A sorozat alkotója, az EW-nek adott interjújában elmondta: "Úgy gondolom, nagyon is időszerű volt készíteni egy sorozatot arról, hogyan viselkednek az emberek, amikor elvakítja őket a félelem. Körbenézünk a világban, és azt látjuk, hogy mindenki azt keresi, kit hibáztathat, vagy valaki, aki elvezeti őket az ígéret földjére. Találnak másokat, akiket gyűlölhetnek, a nemük, a fajuk, vagy a hitük miatt."

(hp)
 

A sorozat alapjául szolgáló könyv mindössze 200 oldalas, és egyetlen helyszínen játszódik.

(hp)
 

A The Mist első évada 10 epizódból épül fel.

(hp)
 

A hivatalos poszter az EW (Entertainment Weekly magazin) hasábjain jelenet meg.

(hp)