A visszatérő

The Revenant

2016.12.02 gubimari

Leonardo DiCaprio miatt néztem meg A visszatérőt, mert kíváncsi voltam, milyen alakítást nyújtott abba a filmben, melyért megkapta az Oscar-díjat. Bár én már sokkal korábban oda adtam volna neki, szerintem ebben a szerepben is brillírozott, mint oly sok másikban. A film is döbbenetesen jó volt.

2016.06.17 Panna

Annak ellenére, hogy a története eléggé zárt és minimális és a párbeszédek is egyszerűek nagyon látványos filmre sikeredet. Végig lekötötte a figyelmemet.

2016.09.16 Vviktor

Nagyon erős film. Jól összerakott, összetett és elgondolkoztató film. DiCaprio profin alakít benne, hozza a karaktert, hiteles és meggyőző. Érdemes megnézni, jó film!

2016.04.14 Panda

Moziban nagy élményt nyújtott a film mert egy igazán erős kemény és jól összerakott profi film. Mind a két főszereplő nagyon profin és meggyőzően alakit. Egy igazi film a kitartásról.

2017.03.27 Szinano

Mind maga a történet szempontjából, mind pedig a megvalósítás oldaláról nézve egy kiváló film A visszatérő. Valódi értéket képvisel ez az alkotás, kevés ehhez foghatóm darab van.

2016.09.22 kecsaa

A visszatérő igen hosszúra és lassúra sikerült, de véletlenül sem unalmasra. Én az els perctől az utolsóig élveztem, minden egyes momentumát. Gyönyörűek voltak a filmbéli képek.

2016.09.17 krazucsi

Engem valósággal elvarázsolt A visszatérő, azon belül is Leonardo DiCaprio és Tom Hardy színészi játéka, az operatőri munka és a vágás. A történet nem túl pörgős, de ezt megkívánja a film témája.

2016.03.31 Mmaarrttoonn

Igazi mondanivalóval rendelkező film a kitartásról, a küzdelemről és a soha fel nem adásról. Izgalmakkal teli, fordulatos film, amelyben nagypn meggyőzően alakít DiCaprio!

2016.02.02 Kandurbaba

Kemény , erős film. Mindemellett látványos és megfogó. Kiváló színészi alakítást nyújtott benne L.DiCaprio, nem csalódtam benne. A hangulata magával ragadott.

2016.02.21 BlaBlaBla

Hugh Glass részben igaz történetét meséli el a film. A pasas 320 km-t gyalogolt félholtan, semmilyen felszerelés és élelem nélkül. A filmtől féltem, hogy unalmas lesz, de minden percét élveztem, gyönyörű volt a táj, maga a fények.

2016.01.31 Cirmici

nagyon jól időztették a filmet, így magas lesz a mérce amit megüthet más film emellett. A film számomra tökéletesre sikerült. A tanulság : a bosszú életben tart :)

2016.02.08 RobThe10

Teljesen megérett az Oscar-ra ez a film! Leonardo nem kis munkát fektetett be a filmbe, és a teljesitményébe, így már illő lenne oda adni neki azt a kis arany szobrocskát, főleg hogy miken ment keresztül. Igen, itt most a medvére gondolok... A film zseniális, csattanóval.

2016.01.23 pqrs

2,5 órás túlélőtúra az Oscar-díjért. Azonban filmileg nagyon ott van, izgalmas, elképesztő jó beállítások vannak benne, a hosszú snittek szemet gyönyörködtetőek, Hardy karaktere mély és jól játssza, a táj szép. Kifelejtettem valamit? Ja, DiCapriot! A... Több

2016.03.09 Vibozsofi

Nagyon jó és izgalmas film, nem véletlen a sok pozitív kritika és visszajelzés. Pörős, megrázó, drasztikus és legfőképp elgondolkodtató. Sokáig nyomot hagy a nézőben, annyira megfog.