A visszatérő

The Revenant

2022.12.30 HADNAGY

Egyetlen egy dolog mocskosul nem stimmel a történetben: egy europid rasszú és egy natív őslakos nő szerelmét biztos, hogy nem nézte volna senki jó szemmel. Sem az őslakosok, sem a telepesek. Az indiánok hamarabb megölték volna. Ekkor még nemigen keve... Több

2016.04.21 DrPepper11111

Már a rendezés és az operatőri munka miatt meg kell nézni a filmet, Dicaprio és Tom Hardy csak a ráadás.

2016.11.23 Szőr SzereLő

Nagyon jól kidolgozott film, jó sztori, látvány, korhű elemek. A medvés jelentnél én konkrétan jajgattam a fotelben. Olykor összeszorított foggal szorítotam a főhősnek, hogy akkor is megcsinálod. Ajánlom, de nem mindenkinek. Inkább férfiaknak.

2025.04.26 Antal

Érdekes film

Kifejezetten tetszett. Elég sablonos, hogy vannak rosszfiúk, én meg azonosulok a főhőssel. Ettől függetlenül végig szurkoltam neki.

2016.06.12 klaudia4469

Nagyon tetszett a film, lélegzet visszafojtva néztem! DiCaprio nagyot alakított, szévem hasadt meg rajta, úgy sajnáltam. A pasim 20 perc után azt mondta hogy béna, jobbat várt, nekem akkor is nagyon tetszett

2024.02.11 halottnemet

Nagyon jó!!

Végre rávettem magamat, hogy megnézzem, és azt kell hogy mondjam, nem bántam meg. Ez a film sokak szerint unalmas, de engem nagyon lekötött. Izgalmas az elejétől a végéig. Leonardo DiCaprio nagyon jó benne (megjegyezném, hogy szerintem nem ez a legjobb filmje, és nem ebben alakít a legjobban, ezért nem értem, hogy miért pont ezért adták neki az Oscar-díjat. Szerintem azért, mert egy jó színész, és egészen eddig a filmig nem volt Oscarja, ezért már muszáj valamiért megkapnia). Szerintem nézzétek meg, mert tetszeni fog. De vigyázzatok, mert eléggé véres, és nem ajánlott 16 éven aluliak számára (és ezzel a korhatár-besorolással egyet is értek, hiszen tényleg erőszakos és véres).

2016.04.21 Maszat

Egy megérdemelten Oscar díjas film: zseniális színészi alakítások, pazar tájak, naturalista operatőri megoldások, jó zene, a karakterek hitelesek és érdekesek. Nagyon magával ragadó az egész film, teljesen kikapcsol. Az egyetlen számomra negatív elem... Több

2016.06.07 Pillcsi29

Zseniális alkotás! Első nézésre túl hosszúnak tartottam és sokszor félre is tekintettem,másodszor már néhol lekötött de mire 3. alkalommal néztem addigra értettem meg a filmet!Ha a Facebookon lennénk akkor ez a film most kapna tőlem egy hatalmas likeot! :)

2016.01.31 Isindar

Nagyon szép film, a medvés jelenetet még mindig nem tudom elképzelni, hogyan csinálták meg, a túlélési módszereket pedig Bear Grylls is jegyzetelte.

2016.05.02 tomaraya

Éjfélkor kezdtem el nézni, és fáradt is voltam kissé, de ennek ellenére végig tudtam nézni. Pedig nem rövid. Végig lekötött. Kell hozzá egy bizonyos hangulat, de engem megfogott. És a képek, a tájak, a természet... Minden gyönyörű. Mint egy David Attenborough természetfilmben, vagy még annál is szebb.

2016.02.03 Krazy8

A színészek nagyon jók , az operatőri munka kiváló , főleg azok a hosszú snittek tetszettek . A hossza szerintem pont jó volt , én nem untam. A rendező filmjeit meg amúgy is szeretem.

2016.01.27 Dooo

Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy ebben a filmben az egyetlen ami tetszett az a szép táj. Dicaprio szenvedese elethu, de sajnos egyáltalán nem fogott meg ez a film. Mondanivalója semmi, ráadásul még hosszú is. Sokkal elviselhetőbb lett volna, ha ke... Több

2016.02.08 Beckham1

Megéri megnézni! Vannak benne elhúzott részek, de számomra eltelt hamar ez a 2 és fél óra. Leo megérdemli az Oscart érte maximálisan!

2016.02.10 MrMiL

Nagyon megosztó alkotás. Sokan leírják, unalmasnak, egysíkúnak tartják. Személyes véleményem szerint nagyon jó film. Brutális dolgokat mutat be, hogyan élheted túl a jég hátán is! Szerintem 5ös