Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%
Filmadatlap
 
51
Szereplők
12
Vélemények
101
Képek
10
Videók

Vélemények: Az Esernyő Akadémia (2019)

 
JRD   2022. 04. 12.

legújabb vélemény

1
Elvéreztem 3 rész után

Nem tisztességes így csillagokat adni, de sajnos a harmadik után már nem tudtam tovább nézni. Számomra idomtalan az egész. Lehet, hogyha egyszer végig fogom nézni, a véleményem változni fog, de egyelőre úgy érzem, hogy rápazarolni az energiát és időt csak akkor "érdemes", ha tényleg nincs jobb dolga az embernek. Persze, ne hallgass rám, nézd meg, és döntsd el magad! Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!

 
Ms. Akárki   2021. 10. 29.

1

Sodró lendületű, akciódús fejetlenség. Imádtam. Főleg az időutazós poénok ütnek nagyot. A zenéi isteniek, és a színészgárda is. Erősen ajánlott.


 
Robinson76   2020. 12. 09.

1
Nem éri el a neki szánt magaslatot

Érdekes felütés, ígéretes alaphelyzet, jól kivitelezett történetvezetés. A szuperhős-családhoz a jövőből visszatérő családtag, "Ötös" a jövőben szerzett tapasztalatából kiindulva vezeti "testvéreit" a pár nap múlva bekövetkező világvége megakadályozására. Ez így még nagyon jól is hangzik, de a végeredmény már kevésbé lett az. A széria mintha nem találná a saját útját, pedig lenne honnan meríteni, lehetne benne több a hősök szuperképességein alapuló akciókból, és az sem lenne gond, ha nem lenne ennyire kiszámítható a történet és a végkifejlet.

 
hp   2020. 09. 02.

0

Az első rész még nem igazán kötött le, és volt az egészben valami furcsa, amit értettem, hogy lehet szeretni, de valahogy nem az én világom (a Doom Patrolt például végül ezért hagytam abba), és bár a furcsasága nem múlik el a részek előrehaladtával, ... több»

 
Rea387147   2021. 04. 03.

0

Egyszerűen zseniális, imádtam mindkét évadot. 2 és fél nap alatt kivégeztem mindkét évadot. Nem bírja letenni az ember, ha elkezdi. Ahogyan befejezték a második évadot, az zseniális, viszont egy harmadik évadért kiált a sorozat. Mindenkinek tudom ajánlani a sorozatot.

 
Eniq   2020. 09. 10.

1

Nagy kedvenc lett ez a sorozat, nem is értem, miért nem néztem meg hamarabb. A második évad megjelenésekor néztem meg mind a két évadot. Már az elején megfogott, ha nem is az első résznél, de a másodiknál mindenképp. Imádom az ilyen szuperhősös, vilá... több»

 
Melinda   2021. 01. 06.

0

Lebilincselő, fotelba ragasztós sorozat. Szerintem kifejezetten eredeti a sztori, sok benne a csavar, szerethetők a karakterek. Viszont Page számomra gyenge láncszem, ami az alakításokat illeti, de ezt lehet, csak az előítéletem mondatja, más filmjeiben sem szeretem. Ennek ellenére nyugodt szívvel kezdjen bele mindenki bátran!

 
Spidey   2020. 02. 16.

0

Nagyon jó sorozat. Kár, hogy még nincs szinkronja. Kellemes, kalandos az alaptörténet. Mindegyik gyereknek van képessége, de nekem mégis Klaus volt a kedvencem. Ő a szíve-lelke az egésznek. Klaus és Dave szerelmi szálát azért legalább egy rész erejéig elnéztem voltam. Így feleslegesen nagyon átrohant rajta a sorozat.

 
Kanyi   2020. 08. 30.

0

Személy szerint le vagyok nyűgözve a sztorijától. Érdekes maradt számomra az első perctől az utolsóig. Nálam 5-os, kedvenc.

 
MSz   2021. 04. 04.

0

Kicsit kiszámítható volt az első évad, viszont érdekes tudott maradni a sorozat. Viszont Elliot Page játékával az első évadban nagyon nem voltam megelégedve, de a második évadra összeszedte magát. (Halelluja!) A második évad viszont zseniálisra siker... több»

 
Erika Czeglédi   2021. 04. 02.

0

Nekem nagyon tetszik. Lebilincselő, jó zenék, a történet szuperül ki van dolgozva.

 
vadmeggymag   2020. 09. 20.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az alapmese jó, a fényképezés, díszletek főleg az első részekben nagyon remekek. Ha nem lett volna az évad vége felé az a "kis " csavar, hogy kiderül, hogy Number Seven sem olyan átlagos, mint amilyennek hitte magát, azért hamarabb eluntam volna. Nag... több»