Imádom a Marvel filmeket. Egy egészen új galaxisba csöppen az ember. Imádtam filmet, főleg a szerelmi szál miatt. Nagyon izgalmas film lett. Lekötötte végig a figyelmem.
Akcióban ez a rész sem szenvedett hiányt, a poénos szövegek is megvoltak benne és a látványvilága sem volt utolsó. Az egyetlen ami zavart benne, hogy 60 perc után még mindig olyan érzésem volt, mintha a film elején járnánk és nem a vége felé, nehezen... Több
Noha nem tökéletes a film, sőt!! de mégis azt mondom, hogy egy egész korrekt Marvel film és eléggé dark-os hangulatot csináltak neki, talán a sok poén az ami lehúzza a filmet. Én nem mondanám béna gonosznak Malekith-et bár tény, hogy jobban ki kellett volna dolgozni.
Imádom. Egyszerűen imádom. A színészek csodálatosak, a történet még inkább az a látványról pedig ne is beszéljünk. Igazi Marveles humorok vannak benne, amiken az ember akaratlanul is mosolyog vagy nagyon nevet. Loki karaktere pedig a jó megszokott csípős humor ami arra irányul, hogy a másik agyára menjen. :)
Látványos, kategóriájában kiemelkedő film, nagyon jó képi és hang világgal. A szereplők karaktere látványos, érdekes.A színészek válogatása az adott szerepekbe jól sikerült, találó, meggyőző alakítás.
A film alapvetően jó. De nem hozta az első rész színvonalát! Nathalie Portman nem alakított túl jól! Attól még nem változott meg a véleményem Thorról.
A thor filmek nekem nagyon tetszenek, nem tudom miért. A kritikusok egy kicsit leértékelték ezt a filmet, de személy szerint nekem nagyon bejött ez a világ.
Loki karaktere a legizgalmasabb, szarkasztikus és szexi, már -már neki drukkoltam...sok karaktert elhanyagolt a rendező, és sablonossá tett. Tetszett a film meseszerűsége.
Bárki bármit mond szerintem ugyan olyan jóra sikerült ez a rész mint az első.A poénkodás a két testvér között nagyon szórakoztató.Imádtam hogy az első részben hallott zenét sokat használtak persze kicsit belejavítottak de így is szépre sikerült.A lát... Több
Ahogy az első rész úgy ez se maradt alul. Valahogy a Marvel-es filmek nekem kivétel nélkül mind bejönnek. Lehetnek apróbb kisiklásaik a filmben de összességében el kell ismerni, hogy izgalmas és látványos is minden film.
Ez a rész is egész rendben volt az előzőhöz mérten is. Pörgős és kellemes film a Marvel-től. Tetszenek benne a fordulatok és, hogy talán kissé akciódúsabb mint eddig volt.
Ez egy könnyed kis popcorn mozi. Látványos jelenetek, szép képek és elég jó CGI jellemzi. Sok nyitott kérdés marad a film végén/közben, de egyáltalán nem zavaró, hiszen egy Marvel filmről van szó. Vigyorogva belepréselődünk a székbe a moziban arra a ... Több