Tortúra

Misery

2025.06.25 SaSa

Nem minden felett jár el az idő...

Sajnálom, hogy korábban nem akadtam bele ebbe a filmbe. Fantasztikusan jó lett. Hiába viszonylag régi film, ma is élvezhető. A hangulata magával ragad, és bár James Caan is remekül alakít, Kathy Bates elviszi a hátán az egészet. Kiváló választás volt erre a szerepre. Ha nem láttad, ne hagyd ki!

2017.07.11 Deku

Nagyszerűen adja vissza Stephen King könyvének nyomasztó és feszült hangulatát. Ez is az egyik olyan gyöngyszem adaptáció közé tartozik. Nagyon magával ragadó és hátborzongató tud lenni.

Kathy Bates talán legjobb alkítása. Stephen King büszke lehet erre a filmes adaptációra, mert szerintem ez az egyik legjobb, ami a Mester műveiből készült. Végig tapintható a feszültség, ami a fő vezérfonal. Ajánlott.

2021.09.29 Laca//Ho/rr/oR//

Kathy Bates odapirított egy kis színészi játékot. Az egyik legjobb King adaptáció

Stephen King regénye alapján elkészített Tortúra, amely könyvben nagyon jó volt, és szerencsénkre sikerült azt a nyomasztó és feszültségekkel teli hangulatát a vászonra is varázsolni. Természetesen könyvben jobb élményt adott a fantáziánkra bízván, d... Több

2017.11.30 Berto49

A legjobb King-adaptációk egyike! Ritkaság, hogy se a könyvben, se a filmben nincs misztikus mozzanat, pedig ilyenek S.K. írásaiban nagyon gyakran fordulnak elő. Viszont rengeteg kegyetlen, őrült, sokkoló jelenet van benne. Egyértelmű, hogy Kathy Bat... Több

2017.03.13 GedyPapa

Kathy Bates!!! Három felkiáltójellel, mert megérdemli. Ilyen alakítást nagyon kevés esetben lehet látni. A fanatizmus és az őrület kiváló egyvelegét prezentálja, amihez kiválóan asszisztál James Caan. Mert bár elvileg ő a főszereplő, de Bates elviszi... Több

2017.12.31 indingo

Ha az alapsztorit ismeri valaki, akkor a film már nem nagy szám. A elején az újraélesztés kicsit nevetséges, meg csak úgy felkapja a pasast. A történet aga nem rossz.

2017.11.24 dailyfilmsan

Jó film nem mondanám fordulatosnak de mint a Stephen king regények adaptációi nagyon feszült eseménysort alkotnak és hát Kathy Bates nagyon jó alakítja az elborult elméjű tyúkot :D

2019.06.03 HE7EDIK

Rob Reiner egyik mesterműve. King könyve is piszok erős, sőt még véresebb, mint a film, de megkockáztatom, a mozgókép ez esetben erősebb lett. Kathy Bates élete alakítását nyújtja, rendesen meg is viselte a forgatás anno, nem csoda. Teljesen átadja m... Több

2018.04.09 Szilonka

A folyamatos zárt térben játszódó sztori is csak fokozza a történet feszültségét. Beteg egy történet, de egy beteg világban még elképzelhetőnek is tűnik.

2018.12.10 harnas1207

A sztori már sok filmbe megjelent, de talán Stephen King volt az első aki papírra vetette. Nem egy őrdöngős csavarós thriller, de a maga korában simán megállta a helyét.

2019.09.24 BoBamburg

Egyértelműen az igazán jóra sikeredett King adaptációk táborát erősíti. Nagyszerű légkör, jó színészi játékok, ami lássuk be, az ilyen jellegű "kamara drámák" esetében talán a legfontosabbak.

2024.11.03 Lóri Ádámcsik

Klasszikus

Az egyik legjobb Stephen King-filmek közé tartozik. Most nem kapott el annyira a hangulata, de ettől függetlenül mindenkinek ajánlom, aki még nem látta. Kathy Bates szuper jól játszik benne! :)

2018.11.17 VvV

Elég beteg történet, de jó értelemben. Végig fenntartja a feszültséget, ami nem olyan könnyű egy olyan történetben, ahol mindössze két szereplő van.