Toy Story 3.

Toy Story 3

2015.01.27 czardora

Ez elég gyenge lett. A kedvenc karakterek visszatérnek, veszélybe keverednek de már erőltetett az egész

2015.03.01 orlandooo

Na ez a mese az amit már nagyon régóta vártam,hogy legyen folytatás, és nem ért csalódás,mert a szereplők még jobban lettek, humorosabbak, és wááh, egyszerűen nagyon jó ajánlom mindenkinek..:D már várom a 4. részét.:)

2015.11.30 ZsozS

A jó és a rossz küzdelme... Még a gyerekvilágban is jól megvalósítható alapsztori. Tanulságos, jó kis befejezés lett ez. Hozta a kötelezőt az előzőek fényében.

2015.02.02 csucsi0411

Nálam mindig ez lesz a kedvenc! Nagyon jó, igényes történet, gyönyörű animáció és kellemes humor. Kiváló szórakozás a mind a felnőtt, mind a fiatalabb korosztály számára.

2015.03.10 kisslaszlo2

Gyerekkorom egyik kedvenc meséje, ma is megnézném szinte minden hónapban! Gyönyörű animáció jellemzi, és a történet is elgondolkodtató!

2016.02.14 RockeerFerii

Az a jó, hogy ezt szembe tudom állítani az előző két résszel. Itt nem rontották el a folytatást. :)

2015.03.13 tothtibor5

Egyik legjobb animációs mese a világon. A sorozat legjobb része! Szórakoztató az egész család számára , de a gyerkőcöknek is nagyon fog tetszeni ha egyedül ülnek le a TV elé és ezt nézik. A karakterek viccesek és szórakoztatók, a látvány pazar , a történet szuper! Kiérdemli a 4/5öt.

2015.02.12 Krisz86

Gyerekkorom egyik kedvenc meséje, ma is megnézném, akár gyerek nélkül is. Mindenki elképzeli, milyen lenne ha életre kelnének a játékai, hát tessék megnézni Lee Unkrich hogy képzeli el.

2015.02.09 seszter2200

A legeslegjobb rajzfilm a világon.. érdemes volt várni az utolsó részre nem tudtam mit fognak kezdeni Andy felnőtt énjével de tökéletesen megoldották. Szórakoztató az egész család számára mindenki találhat valamit amiről el tud gondolkodni.

2015.03.12 napsugár'

Tetszik, szeretem, de mégis erőltetetté vált. A régi, szerethető karakterek visszatérnek. Az animációja viszont gyönyörű.

2015.02.22 dorika298

Annyira szeretem a Toy Story-t :) rengetegszer láttam :) bár nekem ennél a mesénél is a kedvencem az első része :) ajánlom minden kisgyereknek :) A beszélő játékok ötlete nagyszerű, nálam abszolút befutó, a Pixar nagyon érti, hogyan kell animációs filmet készíteni.

2015.01.24 SzB14

Őszinte leszek: Jobbra számítottam. Nem mondom, hogy rossz volt, de semmiképpen nem volt az igazi. Viszont 1x azért illik megnézni. :)

2015.02.07 vadam1996

Tökéletes befejezése egy tökéletes trilógiának. Én ezeken nőttem fel és mikor ezt végignéztem rádöbbentem, hogy felnőttem. Szívhez szóló, őszinte és vicces. 5/5

2015.01.26 diamond1011

Fiam egyik kedvence!Nekem tetszett mindegyik rész!