Szórakoztató, érdekes Pókember verzió. Ahhoz képest, hogy animációs volt, meglepően tartalmas is, és szépen felépített karakterekkel. A látvány fenomenális, csak időnként too much! Értem én, hogy egy animációs filmben mindent lehet, de itt inkább a M... Több
Vártam is meg nem is ezt a filmet. Egyrészről ódzkodtam mivel mégis csak mese köntösbe burkolták a dolgot de jellegét tekintve meg nagyon érdekelt. Hatalmasat csalódtam pozitívan. Oltári jó képregényfilm lett a Pókember. Szerethető karakterekkel és humoros párbeszédekkel. Ez igazán lenyűgöző teljesítmény.
Annyira magával ragad az, ahogy kinéz az egész. A karakterek, helyszínek, effektek, képregényes megjelenítések. Nem elég, hogy baromi jól néz ki, de humoros, érzelmes, vicces is. Ez az a kategória, amit gyerekek és felnőttek egyaránt nézhetnek.
Igazán érdekes maga a látványvilág, színes, pörgős, szuper a történet, annak is befogadható, aki nem követte Pókember összes „kalandját” (persze azért érthetőbb, ha már valamennyire ismerjük az univerzumok közötti „ugribugrit”).
Nagy képregény-rajongóként kihagyhatatlan volt számomra az új Pókember mozi. Már a trailer megfogott a stílusával. Maga a mese iszonyatosan látványos a 3D animáció a képregények világát idézi, sok szövegpanellel találkozhatunk, sok hangeffekt pedig s... Teljes kritika
Jó volt. Mindenkit meglepett, mert nem számított ennyire jó filmre senki. Én se számítottam de meglepett amiután ilyen jó lett a film. Gratula a készítőknek.
A szuperhős filmek mindig is a kedvenceim voltak, azonban Pókember nem lopta be magát a szívembe, amikor még Tobey Maguire játszotta piros ruhás hősünket. Majd Andrew Garfielddel ez az érzés megváltozni látszott. Az "Irány a Pókverzum" lett az összes... Teljes kritika
Nagyon jó film, bár a végére már kicsi túlment nálam az anime és a malac pókkal, de mindenképpen megéri megnézni.
Én kifejezetten élveztem. Sok akció, kaland, sci-fi. Nagyon tetszett a fekete fiú. Nagyon keményen harcolt azzal a barna hajúval az oldalán. A poénok is jól sültek el. Én azért néztem meg ezt a filmet (vagy mesét), mert a kedvenc Marvel karakterem nem más, mint Peter Parker, azaz Pókember. Nem döntöttem rosszul, hogy megnéztem. És az a csaj is nagyon király volt. Meg mikor megtámadták Miles Muralest a madarak. És a hálójukon mikor csimpaszkodtak. Én ajánlom, de ez sem olyan kicsis. A filmben lezajlott jelenetek és a karakterek mellett tetszett, hogy nem nagyon van benne káromkodás. (Nem is csodálkoztam rajta.) A gyerekeknek tetszeni fog, mert nekem nagyon tetszett. Nagyobb korosztály élvezni fogja. De szerintem a kisebbek is. Meg ez a duma: "Apa, szeretlek." lol. Már jó rég láttam , mégis sok mindenre emlékszem a filmből. Jó mozizás véleményem szerint a hétvégére a Pókember - Irány a Pókverzum. Nincs bajom a filmmel. Srácok, nézzétek a 2019 eleji Pókembert!
Nekem nagyon bejött ez az animációs stílusa a filmnek, sokan azért panaszkodtak, szerintem ok nélkül. Zseniális film lett, ami ráadásul oscárt is nyert.
Erre a filmre 5 csillagot adtam. Ebben a kis videóban pedig részletesen kifejtem mi tetszett benne annyira: https://youtu.be/I9nzFBtnqzY
Mikor megtudtam, hogy 3D-s animációs Pókember film lesz, nem igazán keltette fel az érdeklődésemet, de azért kíváncsi voltam rá, és megnéztem. Nagyon jó kis film lett. Érdemes megnézni. Nem baj, hogy animálva lett, sőt. A multiverzum is nagyon tetszett, mert elég sokszor elrontják az ilyen filmeket. Szóval 7/10.
Alapvetően a sztori jó volt. Talán Miles és a nagybátyja közti kapcsolatot még lehetett volna fokozni, szerintem egy kicsit gyorsan zárták le azt a szálat. Ami viszont nagyon nem tetszett a filmben, az Pókmalac és az anime pókrobotizé volt. Számomra teljesen értelmetlen és lényegtelen karakternek bizonyultak.