Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
80
Filmadatlap
 
11
Szereplők
9
Vélemények
2
Képek
1
Videók
Earthlings
 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 28.

legújabb vélemény

A film üzenete: Emberek ébresztő...a huszonötödik órában vagyunk. Felkavaró, és sokkoló képsorokat látunk, és beleég az agyunkba. Legalább egy kis idő erejéig gondoljunk arra, hogy nem jó irányba megyünk.

 
Deku   2017. 11. 20.

Hát nehéz kellően véleményezni, nagyon alul teljesített maga a film, apróbb jó pillanatok azért akadtak.Ennél a filmnél egy kicsit másabb hangulatot is eltudtam volna képzelni mint amit megvalósítottak.


 
VenuszProjekt   2015. 05. 27.

Kategóriájában - ahogy a leírásban is olvasható - ez a film bizony jóval magasabbra emelkedik a többi közül. Olyan dolgokat mutat be, amelyekre mindennapjaink során nem is gondolnánk, pedig részét képezik a mi életünknek is, hiszen értünk, fogyasztókért történik mindez, amit a filmben láthatunk. Megnézése után nem kell meglepődni, ha olyan érzéseink törnek felszínre, amikről azt sem tudtuk, hogy léteznek. A narrátor (Joaquin Phoenix) és a zeneszerző (Moby) mindketten a vegán életmód képviselői, mely tökéletes megoldást jelenthet a filmben látott kegyetlen állathasználat felszámolására, nem beszélve környezetvédelmi, egészségügyi előnyeiről. A film arra hivatott, hogy felnyissa az ember szemét, így legyünk végre őszintén, és ne dugjuk homokba a fejünket, ne csapjuk be saját magunkat, hanem tegyünk is az ügy érdekében! Semmi sem lehetetlen!

 
Dodi   2015. 06. 05.

Biztos, hogy soha nem nézem újra!!Iszonyatosan megrázott és többször sírtam is rajta, mert egyszerűen annyira sokkoló volt. Nem is tudom, hogy emberek hogy tudnak vágóhidakon dolgozni. Kikapcsolják az Empátia relét? Kár, hogy kevés emberhez jut el...

 
Meeroz21   2015. 09. 12.

Förtelmes darab lett ez a film. Teljesen kuka az egész sztori a rendezés se nagyon állta meg a helyét és akkor még ott van az is, hogy az elejétől a végéig nem volt képes megragadni, úgy ahogy azt akartam… semmire való

Joaquin Phoenix
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.