Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
83
Filmadatlap
 
29
Szereplők
11
Vélemények
13
Képek
2
Videók
Sean Connery
Alec Baldwin
 
sabnock666   2019. 08. 27.

legújabb vélemény

Nagyon gyenge,erőltetett,unalmas film. Szinte egyik színész sem játszott benne jól. Szomorú,mert a téma érdekes ,de ez a megközelítés nagyon semmilyen.

 
indingo   2019. 01. 21.

Ez egy olyan film ahol a figyelmünk egy percig sem lankadhat ha érteni akarjuk mi is történik. Két világhatalom "összecsapása" avagy diplomáciai manipuláció, hogy hogyan tálaljuk az eseményeket, hogy az igazság ne derülhessen ki. Részesei lehetünk egy tengeralattjáró meglovasításának, mindezt izgalmas és jó színészi karakterekkel élhetjük át.


 
dulkap   2016. 08. 26.

Egy nagyon régi elmaradásomat pótoltam és egy cseppet sem bántam meg. Több, mint 2 óra de szinte végig fent tartja a feszültséget és úgy lesz vérbeli akciómozi, hogy klasszikus értelemben alig van benne akció. Kitűnő színészek, kiváló rendezés és szinte hibátlan film.

 
Deku   2017. 08. 30.

Hatalmas csalódás volt, lehet én vártam sokat tőle de akkor is. Volt egy nagyon alap és gyenge történet ami mellé a karakterek is nagyon haloványan muzsikáltak benne. Nem volt bejövős.

 
Berto49   2018. 03. 22.

Kimondottan a szereplők miatt (S. Connery, A. Baldwin) néztem végig, mert a film témája eléggé távol esik az érdeklődési területemtől. Akciófilmként elmegy, de ha igazán jól akarok szórakozni nem ilyen zsánerű filmet választok.

A film összbevétele 200 512 643 dollár volt (imdb.com).

 

Az eredeti terv szerint Klaus Maria Brandauer játszotta volna Markus Ramiu szerepét, de a forgatás előtt eltörte a lábát. Az ő javaslata alapján lett a szereplő Sean Connery. A rendező, John McTiernan nem bánta meg, egy rövid idézet tőle: [Sean] "A tömény profi, bármit el tud játszani, igazi sztár..."

(Berto49)
 

Az orosz és az angol nyelvben is ugyanazt jelenti az "armageddon" szó. A film elején ennél a szónál váltanak oroszról angolra a szovjetek.

(ZeroHero)
 

Hogy könnyebben meg lehessen különböztetni a különböző tengeralattjárók belterét, külön színkódokat találtak ki nekik. A Vörös Október beltere vörös fényekkel van bevilágítva, a Dallas pedig kékkel.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.