Kategóriájában gyenge film, nem igazán tetszett. Látványra sem annyira győzött meg és gyenge a története is. Nekem csalódás volt, szerintem nem érdemes rá időt szánni.
Amikor meg néztem a filmet egyből kedvencem lett. Nagyon menő. imádom hogy az emberi tudomány mikre képes. Szeretném, ha engem is meg mentene hasonló valaki. :D Aki kitalálta a filmet és meg csinálta elismerésem neki :)
Vegyes érzelmeim vannak a filmmel kapcsolatban, mert a sztori eléggé sablonos, egyszer nézhetős kategória számomra. De a zene és a látvány nagyon jó. Igaz csak kevés akció van benne, de amikor van az nagyon komoly!
Úgy tűnik ez a szerep már-már elválaszthatatlan Robert Downey Jr-tól. Ez persze egyáltalán nem baj. Szükség volt már egy ilyen laza humorú szuperhősre.
Ugyebár nem új, ő a legpoénosabb karakter. Ezt a szerepet RDJ-nek találták ki egyszerűen, más nem tudná így eljátszani a karaktert. Jól sikerült a fül.
Ahogyan minden szuperhősös filmben, itt is szuperképességeket kapnak a főhősök, és azért jó nézni, mert jó elképzelni, hogy mi vagyunk a szuperhős helyében. A film kicsit lassan indul be, egyébként jó.
A mai napig ez a kedvenc Marvel Filmes Univerzumbeli filmem, amit akárhányszor újra tudok nézni. Habár érezhető a forgatókönyv hiánya néhol és az emiatt szükséges improvizáció, de ez néha jót is tesz neki. Főleg Robert Downey Jr.-nak, aki itt lubicko... Több
Az egész MCU-t ennek a filmnek köszönhetjük. A sztori remek, és van benne egy kis társadalomkritika is, Tony karakterét jól kivitelezték, és tulajdonképpen eggyé vált Robert Downey Juniorral, ami a lehető legjobb döntés, amit a Marvel léphetett.
Csalódás volt valamelyest a film, mert egy ötletesebb sztorira számítottam. Kiszámítható, sablonos sci-fi, ami nem adott újdonságot, nem fogott meg. Egyszer nézhető jóindulattal.
Már megint egy szuperhősös film... NEEEEEEM! Végre egy szuperjó szuperhősös film! Imádtam végig! Annyira jó, hogy a folytatás megnézésén már nem is gondolkodtam, és egyik részt sem bántam meg! Jól kitalált, és előadott karakter, látványos elemek, egyszerűen nem lehet megunni!